Hot en trendy maar toch comfortabel, de flared legging zwart van Supertrash

Ik ben al een tijdje opzoek naar een lekkere comfortabele broek die er ook nog eens leuk uit ziet. Nu zag ik op Instagram foto’s van modellen met een flared broek/ legging aan. Dit vond ik zo leuk eruit zien dat ik een maand geleden de stad afspitte voor zo een broek. Maar ik kon het toen nergens vinden. Vervolgens zocht ik op het internet. Ik zag er veel maar mijn maat was bij alle merken uitverkocht! Ongeveer een week later keek ik nog een keer. Ik keek op Wehkamp.nl en ze hadden eindelijk mijn maat weer. Ik bestelde er twee van de winkel Pieces. Maar toen ik ze paste waren ze veel te lang en niet zoals ik had verwacht… tegenvaller! Totdat ik hoorde waar ze wel te koop zijn!

Colombo Fashion in Haarlem

Ik kende het winkeltje Colombo in Haarlem al. Ik had daar wel eerder wat gekocht. Een super leuk winkeltje met verschillende merken voor vrouwen. Het is een klein winkeltje, maar er hangt echt van alles. Zo verkopen ze onder andere; Supertrash, Reinders, Levi’s, LA sisters, enzovoort. Ik had er een keer een hele mooie zomer jurk gekocht. Ik zag hem in de etalage en ik was op slag verliefd. Vervolgens keek ik even rond in het winkeltje en vroeg aan de verkoopster of ze zwarte flare broeken hadden. Ze had er twee. Één van Supertrash, en de andere van een ander merk.

De flare broek van Supertrash

Ze gaf me de twee broeken in maat S. Ik voelde al gelijk dat ik het stofje van de broek van Supertrash veel lekker was. Wat meer stretch stof, een beetje legging achtig. Dat was precies wat ik zocht. Een zachte stof. De andere was van een wat stuggere stof. Een beetje zoals sommige colbertjes. Ik paste de broek even goed. Deze was €30,-. Toen ik de broek van Supertrash paste wist ik het. Deze zat namelijk veel lekkerder en mooier om mijn lichaam alleen was hij iets te lang. Maar dit kon ik altijd nog in laten korten. De broeken horen lang, alleen kwamen ze allemaal bij mij tot ruim over de grond, haha. Maar deze wilde ik! Hij was wel €60,-… ik twijfelde even, maar liet mezelf herinneren dat ik maar één keer leefde en kocht hem!

Koop hem hier online bij de webshop van Supertrash.

Topje

Verder zag ik nog een leuk zwart topje hangen van het merk: Things I Like Things I Love. Ik dacht eerst dat het om te slapen was omdat het erg sexy is. Maar dat bleek niet zo te zijn. Het topje is zwart kleurig en van kant. Er zitten voorgevormde cups in wat wel fijn is. Aan de onderkant van het topje is het kant mooi afgewerkt in punten zoals je ziet op de foto wat erg vrouwelijk is. Ook kan je hem bijna overal bij combineren. Zo kan je er een leuk colbertje overheen doen, of het gewoon als topje dragen in de zomer, of er een leuke trui of shirtje overheen doen zodat het kant er een beetje aan de bovenkant uitkomt! Probeer wat uit. Deze kost €21,95.

Geslaagd?

En of! Ik ben blij met mijn gekochte spullen. Gelukkig kon mijn schoonmoeder mijn broek twee centimeter inkorten zodat deze mooi zit. Ook heeft hij zijn flare behouden gelukkig. Want daarom is de broek zo leuk! En het leuke aan deze broek is dat je hem kan dragen met een leuke sneaker of een hak, alles staat eronder! Maar let op als je hem inkort, Hij kan beter iets te lang zijn dan te kort, anders is het niet mooi en dat hoort niet bij de flare!

Heb jij al een flared broek?

I really need new clothes.’ -Me every morning.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *