Hadden jullie ook een maandje terug Hollands Next Topmodel gekeken? En vonden jullie de make-up ook zo mooi zitten bij de modellen? Ze gebruiken het merk Catrice Cosmetics, wat helemaal niet zo prijzig is en gewoon bij het kruidvat te koop is! Ik gebruik ook wat producten van Catrice in mijn favoriete zomerse make-up look maar nu wilde ik wat meerdere producten uit proberen omdat ik het toch wel interessant vind. In dit artikel laat ik zien dat make-up helemaal niet zo duur hoeft te zijn om een mooie look te creëren. Hierbij gebruik ik alleen producten van dit merk en vertel ik hoe lang het blijft zitten en hoe het product aanvoelt en dergelijke. Dus lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden over deze producten!

De foundation & poeder

Ik heb een wat oudere foundation in de kast liggen die ze hebben vernieuwd, maar deze werkt nog steeds naar behoren. Hij dekt alles, en maakt de huid mooi egaal. Door mijn rode wangen valt het daarom op dat de foundation goed zijn werk doet. Het komt er licht doorheen maar daardoor heb ik geen blush meer nodig 🙂 . Ik gebruik de Photo finish 18h liquid foundation  kleur nummer 020 Rosy Beige. (€6.59,-)Na de foundation vind ik het mooiste om er wat poeder overheen te doen. Ik heb een matte poeder genaamd All Matt Plus Shine Control Powder. Je hoeft er niet zo veel van te gebruiken waardoor je al snel ziet en merkt dat de huid minder glimt en daardoor wat matter is. De foundation en poeder blijven bij mij een hele werkdag zitten. (Als de weersomstandigheden normaal zijn. Bij regen of juist hitte, vochtigheid, blijft de foundation niet zo goed zitten. Neem dan een waterproof product).

De oogschaduw & eyeliner

Hier hebben ze nu handige palletjes van waar de kleurtjes mooi bij elkaar passen. Bijvoorbeeld; Nude, dan heb je allemaal Nude kleuren van licht naar donker, Smokey, bij dit palletje kan je een mooie donkere smokey-eye creëren, en Rose, dit palletje heb ik aangeschaft. Dit zijn roze kleurtjes, maar er zit ook bruin bij wat er erg mooi bij staat. De kleurtjes zijn makkelijk aan te brengen met het bijzittende kwastje. (Hoe lang blijft het zitten?) De palletjes kosten €3,99 per stuk. Ook de eyeliner is makkelijk aan te brengen. Ze hebben met een stiftje of een kwastje. Normaal heb ik een kastje, dus probeerde ik nu een stiftje uit. Het stiftje loopt van wat dikker steeds dunner naar de punt. Dus je kan een heel dun streepje zetten maar ook wat dikker als je de eyeliner een beetje kantelt. Dit kan makkelijk zijn maar het is wel even wennen. De eerste paar keer had ik daardoor een ongelijke streep. Kunst van oefenen. Verder is de eyeliner mooi diep zwart. Je kan ook andere kleurtjes krijgen, maar ik had de zwarte genomen. De liquid Don’t Leave Me eyeliner kost 3,89,- en is waterproof.

1479068842768

De mascara

Ook heb ik de mascara Glam Dolls aangeschaft. Deze geeft je wimpers een mooie lift en laat ze er vol uitzien. De paarse mascara is niet waterproof en de blauwe wel. De mascara is makkelijk aan te brengen. Hij geeft al snel een mooi volume zodat je niet honderd keer over je wimpers hoeft te gaan. Deze kost €3,99,-

1479068199364

Lipstift en lipgloss

Natuurlijk moeten de lippen ook een mooi kleurtje krijgen. Als eerste kocht ik een Nude kleurtje die ik altijd kan dragen. Deze lipstick is erg zacht voor de lippen en makkelijk aan te brengen. Hij is lekker vettig waardoor mijn droge lippen toch een beetje verzorgd worden. Vooral lekker met de winter maanden. Deze heet de Luminous Lips Coffee & Cream Lippenstift en kost €3,99. De lipstift moet je wat vaker per dag opsmeren. Hij blijft niet zo lang zitten vooral niet als je hebt gegeten.

1479068889574

Conclusie

Ik vind deze make-up erg goed voor zo een lage prijs. Ze hebben een breed assortiment, met steeds nieuwe producten waardoor het leuk is om naar de winkel te kijken om nieuwe producten uit te proberen. Ik zou deze producten zeker aanraden. De lippensticks zijn in veel kleuren verkrijgbaar en blijven redelijk zitten. Na dat je hebt gegeten moet de lipstick wel weer opnieuw aangebracht worden, maar voor zo een prijsje zijn ze prima!

Heb jij al producten van Catrice Cosmetics? Zo ja, wat zijn jou favoriete producten?

Veel liefs, Gaby

Make-up wordt niet gebruikt om een masker op te hebben, maar om je schoonheid te benadrukken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *