Het was weer eens tijd om wat winkeltjes te kijken. Ik ging samen met mijn oma gezellig op pad wat we vaker doen. Of we gaan gezellig winkelen ergens, of ze komt langs mij of ik ga naar haar toe. Ik heb een erg goede band met mijn oma en daar ben ik blij om! Nu liepen we door de stad in Hoofddorp en keken in wat winkeltjes. Ik had eigenlijk niks nodig, en zocht niet echt naar iets specifieks, maar kijken kost niks natuurlijk. Tot we bij de New Yorker kwamen!

De New Yorker

Ik kijk vaker in deze winkel, zowel in de hele grote winkel in Amsterdam als in de wat kleinere in Hoofddorp. Ze hebben super leuke kleding voor een leuke prijs. Toen ik voor het eerst naar binnen ging verwachte ik er eerlijk gezegd niet veel van. Maar toch vond ik dat ze erg leuke kleding hadden en was heel goed geslaagd. Ze verkopen er namelijk van alles. Dingen die nu helemaal hot zijn, jeans, colbertjes, trendy tops, maar ook gewoon pyjama’s, hemdjes, basic shirtjes, schoenen, en zo ook bikini’s! Dit laatste had ik niet verwacht. Ik ben gek op bikini’s! Oh, no!

Van beneden naar boven

Ik had beneden al een leuk jasje gezien en een heel leuk shirtje voor onder het jasje. Ik had namelijk amper chique jasjes, ik heb er twee en die zitten niet zo lekker. Deze trok ik aan en deze zat gelijk lekker. Wel chic, maar ook weer losjes wat bij mij past. Toen we naar boven gingen zag ik dus de bikini’s! Ik zag eigenlijk heel veel leuke bikini’s tot ik bij deze kwam. Dit is echt mijn ding.

It don’t matter if it’s black or white

We zagen als eerste de witte bikini hangen. Ik pakte hem van het rek en voelde aan het bovenstukje. Ik heb het liefst push-up cups. Dit vind ik lekker zitten en at geven mijn borsten een extra liftje. En ja hoor, ze hadden push-up! Verder is de top voorzien van een leuk gekleurd randje wat echt Ibiza style is. Daar ben ik gek op, dus dat was ook goed gekeurd.

Verder naar het broekje. Het is een normaal basic broekje, wat ik wel fijn vind. Als mijn billen er erg uitkomen voel ik me nooit zo op mijn gemak. Dus vond ik het fijn dat er een normaal broekje bij zat. Ook deze zijkanten van het broekje is voorzien van een gekleurd randje wat past bij de top! Trendy yeah! Ik vond de witte bikini gelijk leuk en deed hem alweer in mijn armen. Ik heb nog geen witte bikini’s dus had ik toch weer wat anders dan normaal.

But I love black too

Ik keek verder tussen de leuke bikini’s. Ik zag dat ze precies dezelfde hadden in het zwart. Nee… dat werd dus kiezen. Ik had al drie paar zwarte bikini’s, maar ik ben echt gek op zwarte kleding. Dus ook op zwarte bikini’s. Ook deze was voorzien van het leuke gekleurde randje wat leuk uitkwam op het zwart. Ik keek mijn oma aan en vroeg welke zij het leukst vond. Zij koos voor de witte. Ik keek naar het prijskaartje. De bikini was helemaal niet zo duur! Door mijn enthousiasme had ik niet naar de prijs gekeken. Ok, let’s take them both. Eens een bikini gek blijft een bikini gek. Ik zocht de goede maat en rekende af.

De prijs

De bikini’s kostte per stuk: de top 12,99 en het broekje 5,99. Dat viel toch reuze mee! Ik blij en eindelijk mijn portomonnee ook eens!

Het passen

Passen deed ik even bij mijn oma thuis. Het was druk bij de paskamers en eigenlijk wist ik al dat ze paste. Ik heb altijd dezelfde maat qua bovenstukje en de onderkant meestal ook. Toch even kijken hoe ze staan!

Ik vond ze gelijk super leuk en lekker zitten. Dit is ook belangrijk. Het bovenstukje zit lekker stevig, das wel fijn voor als je enthousiast het water in springt! Verder kan je de top in de nek vast knopen naar gewenste strakheid. Bij de rug is de bikini voorzien van een normale sluiting: zie foto hieronder.

Ook het broekje zit heerlijk. Het glijd niet van mijn billen af en zit lekker stevig zodat het sowieso niet raar gaat doen tijdens het zwemmen.

Geslaagd!

Zoals gewoonlijk ben ik weer geslaagd voor het shoppen! Ik ben er super blij mee en kan niet wachten tot ik ze mee kan nemen op vakantie in oktober! Dan ga ik gezellig met mijn vriend een weekje weg. Natuurlijk zal ik ze ook in Nederland aantrekken op het strand.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoop?

Life is too short to wear boring bikini’s.

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *