Hip & stoer, Mijn Buddha to Buddha setje; Nathalie

Sieraden; je hebt ze in alle soorten en maten. Wat fijnere sieraden maar ook grof. Zo kan je een fijn uiterlijk creëren of juist een stoer uiterlijk. Ik kreeg twee jaar geleden mijn eerste Buddha to Buddha ring van mijn vriend voor mijn verjaardag. Ik wilde deze al zo lang hebben en toen had ik hem eindelijk. Van het één kwam het ander en toen had ik de hele set!

Over Buddha to Buddha

Buddha to Buddha bestaat al sinds 1997, en hebben sieraden voor zowel mannen en vrouwen. De sieraden worden met de hand gemaakt en komen uit Indonesië, Bali. Elk sieraad is met de volle aandacht gemaakt zodat elk sieraad uniek is in zijn soort. De sieraden bestaan uit 925 Sterling Silver, en het leer die ze gebruiken is echt leer zodat de sieraden levenslang mooi blijven.

Amsterdam is begonnen in 1997 met het verkopen van de sieraden. Nu kan je deze mooie sieraden in 15 steden kopen!

Wat voor sieraden heeft Buddha to Buddha?

Buddha to Buddha heeft veel verschillende soorten sieraden, voor ieder wat wils dus! Dikke stoere mannelijke sieraden, of juist hele fijne sieraden voor een vrouwelijke pols. Dit kan zowel zilver als van leer zijn, wat jij mooi vind! Natuurlijk hebben ze naast armbanden ook ringen in verschillende soorten en maten. Ook hebben ze leuke oorbellen, in ringen of knopjes. Natuurlijk hebben ze ook kettingen in het arsortiment. Dikke en dunne kettingen hebben ze, en je kan ook nog een leuke hanger eraan kopen: een Pendants Ze begonnen met de sieraden en zijn uitgaan breiden naar ook wat kleding. Dit is alleen nog maar voor de mannen, maar neem een kijkje, ze hebben hartstikke coole kleding voor de man, zo heb ik een stoer shirt aan mijn vriend gegeven. Verder hebben ze nog leuke petten van het merk.

Mijn ring

Mijn tante verkocht het merk in Amsterdam, en ik vond het gelijk al heel cool. Verder ging ik op internet kijken, even zien wat ik mooi vond, en daar dan voor sparen, want tja, het is wel heel prijzig, maar voor levenslang. Ik was gelijk verliefd op de ring Nathalie. Dus schreef ik die op mijn wishlist. Mijn lieve vriend kocht deze dus voor mijn verjaardag.

Deze kost: €135,-

Mijn armband

Ik wilde al langer een armband. Mijn moeder heeft er ook één, de Michelle. Ik vond dit altijd super stoer staan en wilde er natuurlijk ook één van Nathalie. De armbanden zijn het duurst. Eigenlijk ben ik er nooit echt aan toegekomen om er één te kopen, ik ging samenwonen en kreeg andere kosten waardoor ik niet zo goed meer kon sparen als in het begin. Ik dacht, het komt wel. Tot ik met mijn vriend een weekendje weg ging naar de Veluwe. We hadden vier jaar met elkaar, dus had ik ons een weekendje weg gegeven. Bekijk dit artikel. Op de dag dat we vier jaar met elkaar gingen, kreeg ik dus mijn juweeltje: de armband!

Deze kost: €375,- dit is de wat kleinere je hebt ze in xs, of juist groter. De xs kost: €279,- En de grotere kost: €575,-

Mijn oorbellen

Natuurlijk wilde ik mijn set nu compleet hebben. Ik hoefde alleen de oorbellen nog! Ze hadden knopjes van Nathalie, maar die vond ik niet zo leuk. Ik wilde de ringen en zag deze bij Brandfield. Toen ging ik op vakantie met Kelly naar Ibiza. Ik wilde ze eigenlijk voor mijn vakantie bestellen, maar ik dacht laat ik het er maar na de vakantie naar kijken, wie weet wat ik in Ibiza allemaal koop. Toen ik thuis kwam lagen mijn oorbellen klaar, ook van mijn vriend, super lief. Ik vond het veel te gek, maar super lief. Door hem is mijn Nathalie setje compleet!

Deze kosten: €75,-

De verkooppunten:

In de meeste winkels waar ze wat duurdere sieraden verkopen kan je Buddha to Buddha kopen. Of in de winkels als Columbo, hebben en het ook. Ik heb hier een linkje voor jullie om je dichts bijzijnde shop te vinden!

Kijk hier op de website om je nieuwe juweeltje uit te zoeken.

In love with it!

Ik ben echt super blij met mijn sieraden. Op mijn werk draag ik ze niet omdat ik het zonde vind, dat is wel jammer want ik werk heel vaak, maar alsnog draag ik ze vaak en gaan ze inderdaad lang mee. De foto’s zijn van de sieraden hoe ze er nu uitzien. Mijn ring heb ik rond de 3 jaar.

Ook fan van Buddha to Buddha?

There is so much love in this juwelery.

You may also like

2 reacties

    1. Hi Malou!
      Ja het setje is gaaf!
      Je hebt ook fijnere sieraden van Buddha! De junior is bijvoorbeeld erg fun of de xs lijn ook qua ringen en armbanden. Anders kan je in 1 van de winkels kijken en vragen of je een sieraad mag proberen zodat je kan zien hoe het staat. X Gaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *