Hoera! Goya lifestyle bestaat 1 jaar!

Hoera! Het is feest, want vandaag bestaat onze persoonlijke lifestyle blog precies één jaar. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Na 365 dagen blikken we terug op onze prestaties en staan we stil bij onze persoonlijke ontwikkelingen. Wat hebben we bijvoorbeeld geleerd, welke goals hebben we behaald en wat zijn onze plannen voor de toekomst? Gaby en ik vertellen het vandaag!

Van droom naar daad

Na wekenlang van voorbereidingen treffen, ging op 1 mei 2016 ons stukje internet de lucht in. Een dag later stond ons eerste artikel online. Een onvergetelijk moment. Sindsdien posten we elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. De categorieën en subjects variëren van beauty tot events, dus is er genoeg leesvoer voor iedereen. De teller staat inmiddels al op 157 artikelen en volgens de laatste statistieken vonden jullie deze blogpost het leukst!

Wat hebben we het afgelopen jaar geleerd?

Toen we dit avontuur begonnen, gingen we er eigenlijk blanco in. We hadden wel wat instructieboekjes gelezen en andere blogs bekeken, maar voor de rest was het allemaal nieuw. Termen zoals tags, SEO en editen zeiden ons vrij weinig. Maar al doende leert men, want in een jaar tijd zijn we allebei gegroeid als blogger, maar ook als persoon. Het bloggen is een geweldige leerschool op vele fronten. Gaby en ik hebben bijvoorbeeld niet alleen geleerd hoe je een artikel kan schrijven. Maar ook hoe je ontzettend hard op je bek kan gaan als het gaat om tijdmanagement. Tijdens het bloggen leer je dus zoveel, en misschien nog het meest als je fouten durft te maken.

Welke doelen hebben we behaald?

Toen we een jaar gelden begonnen aan dit avontuur, hadden we in principe geen concrete doelen aan onszelf én de blog gesteld. Het was een kwestie van doen en we zien wel hoe het loopt. Maar na een jaar bikkelen met ups and downs, hebben we ons plekje bemachtigd in de blogwereld. Met zo’n 144 reacties op onze artikelen en een vast aantal bezoekers mogen wij niet klagen. Ook hebben we veel creatieve samenwerkingen opgezet en ontvangen we regelmatig leuke producten om te reviewen.

In vergelijking met andere blogs zijn wij nog vrij klein. Goya Lifestyle telt bijvoorbeeld 270 volgers op Facebook, 49 volgers op Instagram, 26 volgers op Twitter en 500 vaste bezoekers per dag. Een hele mijlpaal als je het ons vraagt, maar er is zeker nog ruimte om te groeien. De sterke “concurrentie” prikkelt ons positief om de blog tot een GROOT succes te maken. De ultieme droom is tenslotte om van onze hobby ons beroep te mogen maken. Elke dag blogs schrijven, producten testen, fotograferen en dit samen met je beste vriendin. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Maar zover zijn we nog lang niet. We zullen daarom altijd kritisch naar onszelf blijven. Toch zijn we nu al apetrots op onze prestaties en persoonlijke ontwikkelingen tot zover.

Wat zijn onze doelen voor de toekomst?

Dit jaar stellen we wél doelen aan onszelf en de blog. Bij het tweejarig bestaan willen we bijvoorbeeld 500 likes op Facebook hebben, 100 volgers op Instagram, 100 volgers op Twitter en meer dan 1.500 views per dag. Dat is zeker haalbaar, zolang we onze dromen nastreven. Daarnaast willen we onze schrijf skills verder ontwikkelen. We gaan daarom een aantal cursussen volgen. Dat lijkt ons in ieder geval erg nuttig. Bovendien willen we meer persoonlijke verhalen gaan posten, zodat jullie ons nog beter leren kennen.

Jouw mening telt!

Naast het schrijven van blogs halen wij ook heel veel positieve energie uit de interactie met onze lezers. Wij hechten dan ook veel waarde aan jullie reacties, likes en feedback. Telkens als we een nieuwe reactie ontvangen, worden we zo blij! Het is gewoon erg leuk complimentjes, persoonlijke ervaringen en andere berichtjes te lezen. Bovendien leren we daardoor ook onze volgers kennen. Wie leest onze artikelen, wat houdt jullie bezig en wat vinden jullie het allerleukst om te lezen? Daar zijn wij erg benieuwd naar! Blijf dus vooral lekker meelezen en reacties posten! Dat waarderen wij enorm. Tot sloten hopen wij dat jullie de aankomende jaren nog heel vaak een kijkje komen nemen. Thanks guys!

Welke onderwerpen lees jij graag op Goya Lifestyle? 

P.S. Houd onze Facebook pagina goed in de gaten, want morgen komt er een super leuke winactie online!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *