Heerlijk zittende Puma gympen bij van Haren!

Kelly en ik liepen langs vanHaren, de schoenenwinkel die bijna iedereen wel kent. In bijna elke stad is er namelijk wel eentje. Vroeger kocht ik daar altijd mijn schoenen, maar na een tijdje wilde ik alleen nog merk schoenen dragen omdat dat veel lekkerder zit en mijn voeten goede schoenen nodig hadden. Nu zagen wij in de etalage allemaal merk schoenen staan van Nike, Puma en Adidas. We waren benieuwd en namen een kijkje!

De collectie

Het viel me mee met de hoeveelheid schoenen die ze hadden van de merken! Een hele wand vol. Ook hadden ze Sketchers, die zitten onwijs lekker, maar die vond ik niet zo leuk. Ik vond twee paar Nikes leuk, maar die hadden ze helaas niet meer in mijn maat! Af en toe wel vervelend kleine voetjes, maar meestal hebben ze mijn maat gelukkig wel. Ik zag een paar zwarte Puma’s met plateauzool die ik leuk vond, alleen was de zool lichtbruin wat ik niet zo leuk vond. Kieskeurig? Totaal niet, haha! Ze zaten wel lekker, alleen als ik liep liepen ze een beetje stijfjes, dus dat was het niet helemaal. Tot ik bij deze zwarte Puma’s kwam. Ik vond ze leuk omdat ze zo fijntjes waren. Klein en licht en ook nog leuk qua kleur en stof! Ik paste ze maar even!

De perfecte Puma’s

De schoenen zaten als gegoten. Een zacht voetbed zat heerlijk aan mijn voeten. Ook waren de schoenen qua breedte goed, omdat ik best slanke voeten heb zijn veel schoenen te wijd voor me. Ik liep een rondje en ze zaten nog steeds goed. De maat zat goed en ook vond ik ze leuk staan. Het stof is van suéde, zwart met een wit logo van Puma. Met een witte zool wat veel leuker en frisser stond dan met de bruine zool. Deze zou ik ook makkelijk in de zomer kunnen dragen. Dus ik wist het zeker, zonder twijfel, deze werden het! Ze kostte maar €50,- dus dat veel reuze mee voor zulke leuke schoenen.

De eerste wandeling met mijn nieuwe patta’s

Ik had ze al een keer aan naar mijn werk, maar dat was heel kort. Ik was bang dat ik blaren zou krijgen. Mijn vriend en ik wilde een wandeling maken door de duinen en ik twijfelde wat voor schoenen ik aan zou doen. Ik koos voor de Puma’s, want ze moesten toch een keer uitgelopen worden. Ik had voor de zekerheid mijn blarenpleisters al in mijn tas gedaan.
We liepen een flink stuk, zo een ander half uur, maar ik had nergens last van. Ze liepen erg lekker, alsof ik ze al had uitgelopen. Zo horen schoenen te zitten. Ik ben er heel erg blij mee en draag ze het liefst elke dag.

Conclusie

Zou ik vaker kijken voor schoenen bij vanHaren? Ja zeker! De prijs is voor het product erg goed in verhouding. Ik zou zeker vaker kijken voor gympjes als ik ze weer nodig heb. Dus heb je ook sneakers nodig? Neem dan een kijkje bij vanHaren, of op de website!

Koop jij wel eens wat bij vanHaren?

Cinderella is proof that a pair of shoes can change your life.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *