Happy new Macbook! Gaby kocht de Macbook Retina 2017!

Een jaar geleden had ik al een goede laptop gekocht van Acer, een Windows laptop. Maar toch hoorde ik veel over de MacBook dat ze erg snel werken en rond de acht jaar meegaan. Dit is natuurlijk super en ook zien ze er ook onwijs mooi uit. Ik heb wat rondgevraagd bij wat kennissen die zelf een MacBook hebben en die hebben mij helemaal over gehaald!

Bestellen en ontvangen

Ik had mijn MacBook via de website van Apple gekocht. Zo kon ik rustig kijken wat ik wilde. Ik kwam al snel uit bij de MacBook 12, de roze uiteraard, haha. Het makkelijke is dat alles voor je op een rij staat. Ook kan je, als je niet kan kiezen, op laptops vergelijken drukken en dan zie je naast elkaar de laptops met de gegevens zodat je kan kijken welke beter voor je is. Ik was nog aan het twijfelen tussen de nieuwste MacBook pro. Toch koos ik voor deze. Ik had hem vrijdag besteld en maandag was hij al binnen! Super snel. De laptop zat in een kartonnen doos verpakt. Het was erg handig met het open maken van de doos. Normaal zou je een doos op de kop moeten houden bij het pakken van de inhoud als deze er strak tegen aan zit. Maar met deze doos bij het openen schoof de doos de MacBook al omhoog. Verder zat de laptop in een mooie bekende doos van Apple verpakt, samen met de oplader en gebruiksaanwijzing.

Het design

Zoals ik net vertelde is de MacBook roze. Dezelfde kleur als mijn smartphone. Dit heb ik met opzet gedaan want dit vind ik mooi. Ik ben gek op roze en dan voornamelijk deze kleur roze! Verder is hij heel heel erg dun! En super licht. Ik denk dat hij iets zwaarder weegt dan mijn iPad. Verder zit er alleen een USB-C poort in en een aux poort voor eventueel oortjes voor muziek. Mocht je een normale USB poort willen kan je deze los kopen. Dit kan bij Apple of Bol.com of waar je het wil kopen. Verder is het toetsenbord erg duidelijk en heeft grote toetsen. Ook deze tikken erg lekker en zacht. Ook zacht qua geluid ;).

Waarom Apple?

Ik heb altijd een Windows pc of notebook gehad. Dus dit is voor mij erg omschakelen en wennen. Maar het fijne van een MacBook is dat alles gesynchroniseerd wordt. Dus alles wat ik op mijn mobiel doe, (iPhone 7) staat ook op mijn MacBook 12! Ook met behulp van iCloud. Dit werkt heel fijn. Dit werkt ook wel met Windows, maar toch merk je wel verschil. De programma’s van Apple gaan niet zo goed met Windows en andersom eigenlijk ook niet. Ook had ik met Winsdows dat de notebook snel langzaam ging lopen. Dit was meestal na een jaar. De computer werd traag en dat haalde nogal agressieve gedachtes naar boven, haha we kennen het waarschijnlijk allemaal! De kennissen die ik heb geschrokken hadden hun MacBook al 5 jaar en ze liepen nog steeds snel. En de computers van Apple gaan rond de acht jaar mee. Dit is ook een groot pluspunt. Verder is het natuurlijk wel even wennen. Ik heb hem net, maar ik zal over een paar weken een update review plaatsen als ik gewend ben. Hij kost €1495,- maar dan heb je wel iets wat heel lang mee gaat, dus rond de acht jaar!

I love it!

Ik ben er tot nu toe al gek van. Over ongeveer twee weken, misschien iets eerder laat ik de rest weten: bijvoorbeeld hoe lang gaat de batterij mee, hoe werken de apps? Mijn min en plus punten. Wil je nog wat weten over de MacBook 12? Laat een reactie achter met je vraag en ik geef in het volgende artikel over de MacBook antwoord over wat je wilde weten zodat ik het voor jullie in de gaten kan houden!

Wat vind jij van Apple?

Going anywhere with your Apple.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *