Een gezonder gebit dankzij de Cocosplash van www.shytobuy.nl

We hebben weer een leuke samenwerking met een leuke webshop! We mochten twee producten uitkiezen. Wij kozen een scrub tegen cellulitis en een spoeling voor een gezonder gebit en wittere tanden!

De webshop

Als je naar de webshop shytobuy gaat is het al gelijk erg overzichtelijk. Links boven in kan je iets kiezen waarvoor je een product wil bijvoorbeeld voor het lichaam, haren, persoonlijke verzorging, seksuele gezondheid, je kan er van alles vinden waar de meeste mensen zich voor schamen. Bijvoorbeeld voor haar verlies. Ze hebben shampoos, crème’s en goede beoordelingen. En zo hebben ze veel meer producten met natuurlijke ingrediënten zodat er zo min mogelijk huid irritaties ontstaan. Ik keek de webshop even door en zag veel boeiende dingen ertussen staan. Neem gerust een kijkje, heb je iets wat je anders wil, of waar je je voor schaamt? Kijk of ze er een product voor je tussen hebben staan!

De bezorging

Nadat ik twee producten had uitgekozen werd het gelijk opgestuurd. Dit kwam al snel binnen. Ik had het in twee werkdagen in huis! Helemaal super. Goed ingepakt zodat er niks beschadigd. Dus de bezorging is snel!

Een spoeling voor een gezond en stralend gebit

Als laatst koos ik voor de Coconut Splash Oil voor een gezond gebit. De olie zorgt ervoor dat eventuele bacteriën en/of schimmels verwijderd worden en dat je een frissere adem krijgt. Ook kan je wittere tanden krijgen door deze olie. Verder zijn dit kleine zakjes die je 1 keer per dag in moet nemen voor het tandenpoetsen. Spoel dit maximaal 15 minuten in de mond. Je kan dit opbouwen en met vijf minuten beginnen en dan langzaam naar de vijftien minuten toe streven.

Hoe heb ik de spoeling ervaren?

Ik heb elke dag 1 zakje genomen. Er zitten er 14 in 1 doosje. Dit is genoeg voor twee weken. Dit was even wennen voor mij. Ik spoel wel met Listerine, maar dat is natuurlijk heel anders dan dit. Listerine voelt veel agressiever aan dan deze olie. De olie voelt zacht in de mond en heeft een lichte pepermunt smaak. Het was wennen om dit zo lang in mijn mond te houden, maar het ging wel. Ik begon inderdaad met vijf minuten, de tweede af deed ik acht minuten en de derde dag tien. Tot ik de vijftien minuten deed. Ook dit deed ik onder de douche. Dit vond ik het handigst voordat ik naar mijn werk ging en voor het tandenpoetsen. Tijdens het douchen kon ik evengoed opschieten en voor mijn tanden zorgen, haha.

De resultaten voor de Coconut Splash

Mijn tanden voelen lekker aan na de spoeling, al lekker schoon. Ik zag na twee weken niet zo veel verschil qua witheid, maar dit kan te maken hebben met mijn glazuurverlies tijdens mijn beugel jaren geleden. Tanden zijn wat gelig van zichzelf, zonder glazuur. Toch vind ik dat ik zonder glazuur alsnog wittere tanden heb van mezelf. Dit had ik al. Toch zou ik deze spoeling eerder aanraden dan Listerine. Bij mij brandde mijn tandvlees ervan, en van deze Coconut Splash totaal niet en het is prettig in de mond. (Zorg er alleen wel voor dat je de zakjes op een warmere plek bewaard, bijvoorbeeld in de badkamer. Ik had een zakje op mijn slaapkamer laten liggen en ik deed de olie in mijn mond en ik proefde wat stukjes. Dit smaakt wat minder fijn. Gelukkig waren de hardere stukjes snel weg in mijn mond, haha.)

De ingrediënten

Dit zijn twee ingrediënten: kokosnoot olie en pepermunt olie.

Wat voor spoeling gebruik jij voor je tanden?

We love beautiful teeth.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *