Een gepersonaliseerd armbandje van CINZA!

Als er iets is waar ik héél blij van word, dan zijn het wel sieraden. Van ieniemienie oorbelletjes tot minimalistische kettinkjes: ik ben er dol op! Zo’n bijpassend pronkstuk geeft namelijk elke outfit een extra boost en dat vind ik er zo tof aan. De ene keer verrijk ik bijvoorbeeld mijn look met een stoere choker en de andere keer met een big size bohemian ring. Door de jaren heen is mijn juwelenkist dan ook behoorlijk gegroeid, want als het om sieraden gaat is mijn motto: ”less is more, but more is better”. Namens CINZA mocht ik mijn zeer beschaafde collectie aanvullen met een gepersonaliseerd armbandje! Benieuwd hoe hij eruit zien? Then keep reading!

But first, CINZA!

Voordat ik mijn gepersonaliseerde armbandje laat zien, stel ik jullie graag even voor aan CINZA! Dit is de webshop van Elise van der Bruggen. Deze power woman timmert sinds 2011 aan de weg met zelfgemaakte oorbellen, kettingen en armbanden. Vanaf 2013 breidde ze haar assortiment uit met de gepersonaliseerde sieraden. Denk hierbij aan een sieraad met een foto, naambedel of een geboortesteen. Wat een absolute hit is, want al heel veel vrouwen lopen met een persoonlijk stuk rond. Maar dat is nog niet alles, welnee! Daarnaast organiseert zij samen met haar drie collega’s Nelleke, Arina en Nicole te gekke workshops in een knusse ruimte te Oud-Beijerland. Tijdens deze workshop kun je aan de slag om een leren armband samen te stellen. Een tof uitje om te ondernemen met vriendinnen, zussen of collega’s!

Het samenstellen van een gepersonaliseerde armbandje

Op de overzichtelijke website van Cinza, kun je dus terecht voor bijzondere en unieke sieraden. Ik koos er echter voor om zelf een gepersonaliseerd armbandje te maken. Wat overigens heel makkelijk gaat. Hoe het werkt? Heel simpel! Je gaat naar de website www.cinza.nl > klikt op de categorie gepersonaliseerde sieraden > kiest een sieraad waarvan je hartje sneller gaat kloppen > geef er een persoonlijke touch aan door aan te geven hoeveel naambedels je wilt, welke vormen en wat voor tekst op de bedel mag komen te staan. That’s it! Eventuele andere wensen kun je aangeven tijdens het afrekenproces.

De webshop belooft een levertijd van circa 1 a 2 weken, maar ik had mijn armbandje al na 6 dagen binnen. Wat super snel is vooral omdat het armbandje nog op maat gemaakt moet worden. Heb je het armbandje toch eerder nodig? Dan is er een speciale spoed dienst, waardoor je hem binnen 1 a 3 dagen in huis hebt. Verder kwam mijn armbandje verzorgd binnen. Het zat goed verpakt in een roze zakje waardoor ik me net jarig voelde! Kortom: het is een perfect cadeautje, voor een ander of gewoon lekker voor jezelf!

Mijn gepersonaliseerde armbandje

En dan nu de onthulling van mijn gepersonaliseerde armbandje! Na lang wikken en wegen heb ik gekozen voor deze handgemaakte armband met een geboortesteen en naambedel. De bandjes zijn gemaakt van echt leer en hebben een champagne snake stijl. De bruine geboortesteen zit in een zilver hangertje, welke zit bevestigd aan de leren armband. De kleur van de steen staat voor mijn geboortemaand, de maand november. Daarnaast hangt een zilveren naambedel, waarin mijn voornaam staat gegraveerd. De vorm van de bedel is ovaal, maar je kan ook kiezen uit een rondje, rechthoek of hartje.

 

Verder heeft de armband een zilver verlengkettinkje waarmee je hem kan verstellen. Wat fijn is, want ik heb vrij smalle polsen waardoor armbanden voor mij al snel te groot zijn. Maar gelukkig zit de pasvorm als gegoten, dus ik ben super blij! Daarnaast zijn de gebruikte metalen onderdelen nikkelvrij, dus ben je allergisch voor nikkel? Dan kan je deze armband zonder problemen dragen!

Eindoordeel: yay or nay?

Ik ben onwijs enthousiast over mijn gepersonaliseerde armbandje van CINZA! Ik draag hem nu bijna elke dag en heb er al veel complimentjes over gekregen. Het leuke is dat niemand anders dezelfde armband heeft en daardoor is het een uniek meesterstuk. Daarnaast ben ik erg te spreken over de overzichtelijke website en is het erg makkelijk om zelf je armbandje samen te stellen. Bovendien was de levertijd sneller dan verwacht, zat het armbandje ook nog eens heel leuk verpakt en is de kwaliteit uitstekend. Kortom: CINZA! verdient van mij een welverdiende yay!

Ben jij na het lezen van deze review net zo enthousiast geworden als ik? Bezoek dan snel hun fijne webshop en stel je eigen armband samen! Mijn armband kost €17,50. Daarbij komen nog wel de standaard verzendkosten van €2,95 en kan je makkelijk betalen via iDEAL, PayPal of per overboeking.

Wat vind jij van mijn gepersonaliseerde armbandje?

Jewelry is like ice cream. There’s always room for more!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *