Gaby test de zonnebrand van Paula’s Choice! Hot or not?

Het is alweer maart en het mooie weer is in aantocht! Hiervoor is een goede bescherming het aller belangrijkst voor de huid! Vooral voor later als je ouder bent merk je echt verschil als je je vroeger goed had ingesmeerd. Toch is het uitzoeken van een goede zonnebrand best moeilijk, vind ik. Je hebt veel verschillende merken, factors en uiteraard verschillende prijsklasse.

Een tijdje geleden kregen wij een mailtje over het testen van zonnen bescherming van het merk Paula’s Choice. Dit wilde ik wel proberen! Why not?

Over Paula’s Choice

Dit merk heeft een leuke webshop waar van alles voor de huid te koop is. Denk hierbij aan oogverzorging, gezicht verzorging, olieën, zon bescherming, enz. Naast het alleen verkopen van deze producten geven ze ook handige tips wat voor producten je het best kan kopen en waarin het product het langst goed blijft en natuurlijk tips over de huid zelf! Super handig. Ook hebben de expertises al 35 jaar ervaring en de producten doen wat ze beloven!

Het uiterlijk van de zonnebrand crème Sun Care

De zonnebrand crème zit in een oranje tube. De crème is een dunne substantie en daardoor makkelijk aan te brengen. En daardoor hoef je ook niet zoveel van het product te gebruiken. Het product is voor zowel het gezicht als het lichaam. Het heeft een factor 50.

Het product kost 24 euro en heeft 148 ml.

Hoe te gebruiken?

Smeer het product minimaal een kwartier voor het zonnen in op de huid. Zo kan het rustig inwerken. Met dit product kan je ongeveer 2 uur zonnen voordat je het weer opnieuw moet aanbrengen. Ook is dit product waterproef voor ongeveer 80 min. Na deze 80 dient het ook weer opnieuw aangebracht te worden. Gebruik de zonnebrand niet op een kapotte huid, uit de ogen houden, komt het toch in de ogen dan gelijk met water omspoelen. Bij het ontstaan van een allergische reactie de dokter raadplegen.

Hoe voelt het op de huid?

Normaal vind ik zonnebrand altijd wat vettig aanvoelen op de huid. Zand blijft eraan kleven of je huid glimt al door de zonnebrand zonder dat je buiten bent geweest. Maar dit product is helemaal niet vet op de huid. Dit trekt super snel in, binnen een minuut, dus geen plakkende zandkorrels meer! Het voelt alsof ik niks heb opgesmeerd, maar toch is de huid zacht na het gebruik.

Het uiterlijk van de zonnebrand spray Sun Care

Deze spray is verpakt in een grijs spuit flesje zodat je het makkelijk en gericht op de huid kan aanbrengen. De spray is verder erg dun zodat het makkelijk te verdelen is. Verder is de spray kleurloos en laat verder geen geur achter op de huid. Dit is factor 43.

Dit product kost 30 euro en heeft 112 ml.

Hoe te gebruiken?

Dit product werkt eigenlijk hetzelfde als de crème. Alleen is deze niet waterproef.

Hoe voelt het op de huid?

Normaal heb ik ook bij olie of spray dat het vettig aanvoelt. Ook bij deze spray is dit gelukkig niet het geval! Dit is zeker een pluspunt voor de meeste mensen!

Conclusie

Ik  vind dit een goed product en het doet inderdaad wat het beloofd! Het is misschien iets prijziger dan andere producten, maar het is toch voor de huid. Het verzorgd de huid terwijl het de huid ook beschermt tegen de zon. En daarnaast geen witte gezichtjes meer omdat het supersnel inwerkt. Wie wil dit nou niet? Ik ben om!

Wat voor zonnebrand gebruik jij? 

Love your skin a little bit more and take care of it.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.