Het is weer tijd voor een leuke samenwerking, en deze keer met een leuke webshop waar ze allemaal leuke en handige verzorgingsproducten verkopen! Zo hebben ze allemaal producten die uit natuurlijke ingrediënten bestaan! Wij hebben daarvan twee producten naar keuze mogen uitproberen en dat doen we graag. Het eerste product hebben wij al gereviewd. Dat kan je hier lezen.

De scrub tegen cellulitis, strae en exceem

Als eerste product koos ik een scrub; Örtte Tea Tox Body Scrub. Dit is tegen cellulitis, strae en exceem. Nu heb ik een beetje last van de eerste twee probleempjes. Cellulitis hebben de meeste mensen alleen zie je dit bij de één meer dan bij de ander. Dit is iets waar veel mensen, voornamelijk vrouwen, zich voor schamen onder anderen ikzelf. Ook heb ik last van strae op mijn heupen. Een klein beetje, maar toch zit het er. Dus koos ik voor deze scrub.

Hoe te gebruiken? Neem een beetje scrub op je hand en maak dit een beetje vochtig. Ik deed dit onder de douche. Dit vond ik het makkelijkste omdat ik het op mijn heupen en bovenbenen moest aanbrengen. Smeer de plekken in waar jij de scrub nodig heb. Bij het insmeren voelde de scrub fijn aan op de huid. Ik voelde gelijk dat het in mijn huid trok. Laat de scrub vijf minuten intrekken en spoel het dan zorgvuldig af. Ik voelde gelijk al een heerlijke zachte huid!

Verdere informatie over de scrub

De scrub heeft verder een neutrale geur. Ik kan niet precies zeggen waar het naar ruikt. De scrub lijkt op aarde als je het uit het zakje haalt. Dit is handig omdat je dan goed kan zien waar de scrub zit op de huid.

Verder zitten er deze ingrediënten in voor eventuele allergieën en/of eventuele huid irritaties; groene thee, vlokjes zeezout, suiker stukjes, appel cider azijn, verzorgende olie, grapefruit zaad olie, rozemarijn olie, omega 3, gelatine, rozenbottel olie.

Na twee weken gebruik van de scrub

De scrub mag je 3 tot 4 keer in de week gebruiken. Dat is om de dag ongeveer. Dit heb ik ook gedaan en heb een heerlijke zachte huid. Ook is mijn huid niet droog na het gebruik van de scrub. Dit heb ik vaak wel als ik een scrub had gebruikt. Dit is een groot plus punt. Verder lijkt mijn huid wel minder bobbelig (cellulitis) maar ik zie het nog wel. Ook mijn strae is nog zichtbaar, maar toch voelde ik eerst hardere lijnen op mijn huid dan nu na twee weken. Ik ga dit product door gebruiken en dan horen jullie zeker nog de resultaten. Verder vind ik dit een lekkere scrub die een zijde zachte huid achter laat.

Buy it here!

Op shytobuy.nl

Now we talking…

Ik zag nog wat producten staan wat mij erg aansprak. Wat producten voor wat vollere en grotere borsten. Dit leek mij wel wat, ik ben tevreden over mijn lichaam, maar ik had altijd wel iets meer gewild. Dus misschien schaf ik deze crème nog aan of het vibrerende apparaat wat ze verkopen. Wie niet waagt die niet wint!

Verder heb ik de laatste tijd erg last van haaruitval. Elke ochtend wel een bos! Ik weet niet of dit komt doordat ik mijn haar heel wat keren gekleurd heb, dat zal zo maar kunnen ;). Ik heb gelukkig een dikke bos haar, maar desondanks voel ik wel wat verschil in de dikte van mijn haar. Dus misschien schaf ik ook de shampoo voor haar verlies aan.

Heb jij iets waar je je voor schaamt? Er is altijd een oplossing!

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *