Gaby test de nieuwe low shampoo van Elvive Extraordinary oil

Bijna elke vrouw kent het wel; het kiezen van de juiste shampoo. Soms krijg je vet haar van shampoo, of een jeukende hoofdhuid, of het haar wordt dof… Dit zijn allemaal geen leuke dingen! Ik had een goede shampoo dacht ik, maar omdat ik mijn haar om de dag wil wassen was deze shampoo te vet voor mijn haar. De volgende dag was het zo vet als boter, dus toch niet de goede shampoo voor mij. Tot ik op tv een reclame zag van Elvive Extraordinary oil low shampoo. Dit is natuurlijk beter voor je haar want shampoo kan het haar uitdrogen als je geen conditioner gebruikt en de kleur van je haar kan faal worden als je het verft. Omdat dit beter voor mijn haar is probeer ik het! Wie niet waagt wie niet wint!

Het uiterlijk

De shampoo zit in een handige fles met pomp waardoor je gemakkelijk de dosering voor je haar kan bepalen. Ik heb genoeg aan 3 pompjes. Verder heeft de fles een leuke uitstraling, met die kleurtjes, maar dat hebben alle flessen van Elvive vind ik. Ook zit er in deze fles 150 ml meer shampoo meer. Hij is daarom wel wat duurder maar in vergelijking met de andere shampoos is het niet duur. €7,99 bij het kruidvat. Ik had ook nog eens een leuke actie 1 plus 1 gratis, dus houd de acties in de gaten ook bij Etos!

Het product in gebruik

In het begin vond ik het erg wennen met het aanbrengen van de shampoo omdat deze niet schuimt. Daardoor had ik het gevoel dat mijn haar niet schoon werd. Toch wend het op een gegeven moment wel. Mijn haar was na 1 keer wassen al erg zacht zonder conditioner te gebruiken. Natuurlijk gebruik ik die evengoed in de lengten en punten.

Het resultaat

Mijn haar is schoon, zacht en het glanst. Het ziet er gezond uit en het voelt verder heerlijk! Het resultaat is perfect na het wassen. Zoals het beloofd. Ik was mijn haar om de dag, de tweede dag is mijn haar wel wat vettig, maar niet vetter dan normaal.

Goed voor welk haar?

Je kan deze shampoo bij elk haartype gebruiken maar bij vet haar zou ook het niet aanraden. Omdat er veel olieën inzitten wordt het haar nog sneller vet. Bij droog haar of beschadigd haar werkt de shampoo het best. Voor wat vetter haar kan je beter een shampoo nemen voor vet haar.

Zou ik dit vaker gebruiken?

Ik zou deze shampoo wel meer gebruiken, met een droogshampoo voor de tweede dag omdat mijn haar er wel wat vettig uitziet. Verder is dit een heerlijke shampoo en makkelijk in gebruik.

Lees voor meer tips over het gebruik van de juiste shampoo mijn vorige artikel over shampoo.

Heb jij deze shampoo al geprobeerd? Wat vond je ervan?

In love with my healthy hair.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *