Gaby test: Maybelline Tattoo Brow Medium Brown

Ik vind het leuk om foto’s en filmpjes te kijken op Instagram, en zo kwam ik op een filmpje van Maybelline. Een make-up product die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen drie dagen gekleurd blijven. Dat is nog eens makkelijk! Toen ik het filmpje zag lag het hier in Nederland nog niet in de winkels, maar nu wel, dus ging ik naar het Kruidvat om de tattoo brow light brown te halen. Maar bevalt dit?

Selfie in het geheel voor de brow gel.

Het product

Het product zit in een klein flesje met een kwastje erin zodat je het makkelijk kan opbrengen. De gel die erin zit is dik zodat het goed op zijn plek blijft zitten, gelukkig! Het is wel wat stroperig, dus je moet het kwastje goed op de wenkbrauwen drukken zodat alle haren bedekt worden met de gel. Verder zijn er twee varianten, medium bruin en donker bruin. Ik koos voor medium bruin omdat deze ook nog vrij donker is en ik wil niet te donkere wenkbrauwen. Deze kost €15,99. Maar ik had hem in de aanbieding gekocht voor €9,-. Maybelline is vaak in de sale, dus neem snel een kijkje.

Hoe gebruik je het?

Breng het product aan op schone wenkbrauwen. Met het kwastje kan je het goed aanbrengen. Dit moet niet te dun worden aangebracht, maar een dikker laagje dan je gewend bent. Met een wattenstaafje kan je, als je eventueel bent uitgeschoten, het overige laagje wegvegen zodat het alleen op de wenkbrauw zelf zit. Laat dit minimaal vijftien minuten intrekken. Als je de wenkbrauwen niet zo donker wil kan je het eventueel wat korter in laten trekken of met een watje later met wat make-up remover eroverheen wrijven zodat de kleur wat vervaagd. Na de vijftien minuten inwerktijd is het laagje op de wenkbrauw wat harder geworden zodat je het van binnen naar buiten eraf kan halen. Dit is geheel pijnloos. Zo simpel is het!

Voor en na foto’s

Voor.

Met de brow gel.

Na.

Is dit een succes?

Ik vind het erg makkelijk omdat je dan voor drie dagen niet de wenkbrauwen hoeft te tekenen. Ook lijkt het product de wenkbrauwen wat meer volume te geven. Door de donkere kleur komen de ogen ook mooier uit. Maar blijft het product ook echt drie dagen zitten? Ja, het vervaagd wel geleidelijk zodat het bijna niet opvalt dat het vervaagd. Probeer wel met het make-up eraf halen de wenkbrauwen te vermijden, dan blijft het echt drie dagen gekleurd. Anders vervaagd het eerder. Ik vind dit een goed product en zeer makkelijk, vooral nu de feestdagen eraan komen. Het was wel even wennen met het aanbrengen omdat je het precies moet doen maar met een wattenstaafje heb je zo een strakke lijn op je wenkbrauwen!

Selfie in het geheel na de brow gel.

Heb jij deze wenkbrauwen gel al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Give your face expression with your brows.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *