Na de leuke twee daagse cursus van het nagelzetten, hadden Kelly en ik helemaal kriebels gekregen en wilde we snel wat spulletjes aanschaffen zodat we konden gaan oefenen. Het was een hele zoektocht, want wat is goed, wat heeft een goede prijs en waar? Na even op internet rond te hebben gesnuffeld kwam ik bij deze leuke webshop waar ze van alles hebben voor gel lak! En dat ook nog allemaal voor een leuke prijs. Bingo!

“Luscious Red.”

De webshop van pinkgellac.nl

Ik kwam op de webshop en het was gelijk heel overzichtelijk. Ze hebben een makkelijk menu waaruit je kan kiezen wat je zoekt. Zo zocht ik een pakket waar twee lampen bij zaten; een uv lamp voor het verlengen van de nagels, en een led lamp, voor het lakken van de nagels. Ik zag gelijk een leuk pakket waar alles in zat wat ik nodig had. De twee lampen, primer, de basis, de finisher en maar liefst zeven kleurtjes gellak! Zes kleurtjes mocht ik zelf uitkiezen en één kleur kreeg je van hen erbij. Daarnaast kreeg je ook nog een extra lakje erbij als je boven de vijftig euro besteed! Dus dat is kiezen geblazen!

“Velvet Purple.”

Het bestellen

Ik deed het pakket XL in mijn winkelwagen. Verder keek ik even rond wat ze nog meer hadden. De builder gel hadden ze ook (voor het verlengen van de nagels) maar die had ik nog, dus eerst dat maar opmaken. Daarnaast bestelde ik ook een klein pakketje met een nagelborsteltje, een nagelvijl en een ijzeren bokkenpoot. Dan was ik helemaal compleet! Ik rekende af, het complete pakket met alles erin kostte €104,- deze is voor de helft afgeprijsd, super fijn! En het nagelverzorging pakket kostte €10,-. Dit bestelde ik en wachtte met smart af wanneer het binnen zou komen.
Ik had het dus op een dinsdag besteld en donderdag had ik het al in huis! Super snel! Het is altijd leuk om alles uit te pakken en te bekijken en uit te proberen. De volgende dag ging ik naar mijn schoonzusje om de gellak uit te proberen. We besloten gezellig na ons werk een meidenavondje te hebben.

“Glitter Black.”

Het gebruik van de producten

Mijn schoonzusje heeft al mooie lange nagels van zichzelf dus bracht ik alleen de gellak bij haar aan. Er zit nog een handig boekje bij als je niet weet hoe het moet waar stapsgewijs word vertelt hoe je de gellak aan moet brengen. Ik had mijn zeven kleurtjes nagellak mee genomen en ze koos een mooie natuurlijke nude kleur. Ik koos voor een mooie donkere paarse kleur. Zij deed mijn nagels. We brachten de primer, basic en drie lagen kleur aan en vervolgens de finishing. Dit moet per laag een minuutje onder de lamp en dan blijft de nagellak als het goed is twee tot drie weken zitten zonder af te brokkelen, dus wij zijn benieuwd! Mijn schoonzusje was zo enthousiast over de gellak dat ze zelf ook een pakket heeft besteld op de webshop! Het is natuurlijk ook leuk om je eigen nagels een mooie kleur te geven of die van je vriendinnen, daar hoef je geen cursus voor te volgen, maar wil je ook nagels gaan verlengen met gel en tips, dan zou ik dat wel aanraden want dit is niet zo eenvoudig als het lijkt ;).

“Nude Beige.”

Na twee weken

Eerlijk gezegd blijft de nagellak er een week goed bij mij opzitten. Nu werk ik ook veel met mijn handen. Soms moet ik wel een nagel bijwerken, maar dat is zo gebeurd natuurlijk. Als je handen vaak nat worden zou ik of handschoentjes dragen of de nagellak niet dragen, want dan gaat het wel snel, maar dat is met elke nagellak zo. Over het algemeen ben ik wel erg tevreden over de gellak omdat het er netjes uit ziet, niet afbrokkelt, je nagels stevig houd en je kan ook nog eens uit veel kleurtjes kiezen. Houd er wel rekening mee dat als je de gellak eraf haalt dat je nagel dan wat slapper is dan voor en nagellak. Dit komt omdat de nagel geen lucht heb gehad en hierdoor wat slapper aanvoelt. Dit verdwijnt snel weer en de nagels voelen weer harder aan, mits je te veel weg vijld! Let daarop!

Lovely nails

Wij zijn zeer tevreden met het product. Onze nagels zijn een stuk steviger en ze zien er mooi uit. Ook is de gellak geschikt voor horeca werk omdat deze zoals eerder vermeld niet afbrokkelt! Als de gellak wel los laat, laat het in zijn geheel los, dus dan kan je het in zijn geheel van je nagel trekken voorzichtig. Dat is uiteraard niet de bedoeling, maar de gellak kan eerder loslaten als je een beschadigde nagel hebt, dus houd hier rekening mee. Voor de rest is het zo veel beter dan normale nagellak vind ik. Door de gellak groeien mijn nagels wel, want zonder gellak hadden ze allang zijn gebroken. Voor mij niks anders meer dan gellak!

Heb jij weleens gelpolish gebruikt? En wat vond je ervan?

In love with our beautiful nails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *