De vingertop ring; ik heb hem een paar keer in de winkel gezien, maar nooit echt eentje aangeschaft. Toch ziet het er wel erg leuk en anders weer uit. Laatst liep ik door Amsterdam met mijn moeder. Toen besloten we allebei een vingertop ring te kopen. Ik kocht drie dezelfde in één verpakking.

Goud.

Mijn aanschaf

Mijn ringen hebben drie verschillende kleuren. Voor de rest zijn ze bijna hetzelfde. Ze hebben een bronzen kleur dit infinity teken is wat dikker dan de andere, een zilvere deze heeft wat steentjes op het teken en gouden kleur is wat fijner voor de rest gewoon natuurlijk. Zo kan je makkelijk afwisselen. Ze hadden heel veel ringen ook in vingertop soort. Ik koos voor het infinity teken. Hier heb ik ook een namenketting van en ik vind dit een leuk teken. Natuurlijk moet je wel opletten met wat je voor de rest voor hand sieraden draagt. Ik vind het bijvoorbeeld mooi dat zilver bij zilver is of grof bij grof en fijn bij fijn. Hier let ik altijd op. Ook is een hand gelijk anders als je er nagellak bij draagt. Het wordt nu weer winter, dus nu zijn de wat donkere kleurtjes weer helemaal in.

Zilver.

Mijn moeders aanschaf

Mijn moeder koos voor 1 ring. Deze is wel wat groter omdat deze is voorzien van drie ringetjes aan elkaar. Dit ziet er wel leuk uit. De ring is zilverkleurig en is aan de achterkant een beetje open zodat je hem nog wat strakker kan knijpen zodat deze niet te wijd is. Super makkelijk. Met deze ring zou ik verder niet tot weinig andere ringen dragen omdat deze wat groter is. Anders wordt het wel erg vol. Als je daar wel van houd kan dat natuurlijk ook, maar ik zelf zou dit niet zo snel doen.

Hoe zitten de ringen?

Het is even wennen omdat ik daar normaal nooit een ring draag. Toch voelt het niet onprettig. Wel heb ik dat ik bang ben dat die afglijd. Het ligt er natuurlijk ook aan aan welke vinger je de ring hebt. De ene vinger is wat dikker dan de ander. Dat moet je even aanvoelen waar die het best zit.

Mijn moeders ring zou je ook als normale ring kunnen dragen. Zij draagt hem ook om haar vingertop. Deze glijd niet af. Je kan hem zo strak doen als je zelf wil.

Brons.

Waar en wat kost het? 

Deze ringen zijn eigenlijk bij veel sieradenwinkels te koop. We zagen ze bij Six ook al hangen maar we kochten ze bij Bijou Brigitte in de Kalverstraat! De mijne kostte €3,95. Die van mijn moeder kostte ook €3,95.

Happy or not?

Wij zijn er zeker blij mee! Het is weer eens wat anders en het is leuk combineren met andere sieraden. Een beetje afwisseling is altijd leuk en mijn handen vind ik er gelijk anders uitzien met wat leuke sieraden! Ook kan je de vingertop ringen makkelijk zelf maken. Ik heb hier een leuk artikel gevonden waar ze het eenvoudig in uitlegd. Ook wil ik proberen ze zelf te maken. Dus houd onze blog in de gaten!

If you like it than you should pull a ring on it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *