Twee weken geleden brachten Gaby en ik een bezoekje aan onze hoofdstad om eens uitgebreid te shoppen. Op de Amsterdamse Kalverstraat maakte we een pitsstop bij Flormar. Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik namelijk dat zij echt hele fijne nagellakjes verkopen. Destijds nam ik de Flormar Nail Polish  344 Willow Bunchmee – naar huis, en sindsdien gebruik ik deze regelmatig. Nu een jaar later is dit fijne nagellakje opperdepop, dus ik vond dat een prima excuus om een aantal nieuwe nagellakjes te scoren. Vandaag review ik met alle liefde mijn nieuwe aankoopjes. Mag ik jullie voorstellen aan de Jelly Look Nail Enamel Soft Cloud en My Cappuccino?

De Jelly Look collectie van Flormar

Het Italiaanse cosmeticamerk Flormar heeft inmiddels een redelijk bekende naam in bloggersland. Naast een ruim assortiment aan make-up hebben zij ook diverse nagelproducten. De echte beautyfanaat onder ons weet dan ook dat zij al een geruime tijd de Jelly Look collectie hebben. Dit is een nagellak-lijn die bestaat uit maar liefst 28 kleuren. De Jelly Look Nail Enamel staat bekend om haar professionele look a like gel look, welke gemakkelijk aan te brengen is zonder gebruik van een UV-lamp. Hierdoor biedt de nagellak een ultra-glans en intensieve kleur, een prachtige glans en plıumping effect. Daarnaast geeft de nagellak jouw nagels, in het bijzonder met twee lagen, een fantastische glans en volume.

Soft Cloud (JL25) en My Cappuccino (JL26)

De Flormar Jelly Look Nail Enamel Soft Cloud was het eerste kleurtje waar mijn oog op viel. Dit is een baby roze nagellak. Het heeft veel weg van de Sally Hansen Miracle Gel Pinky Promise gelnagellak. De nagellak zit in een langwerpig glazen flesje, en heeft een matchende dop. De kleur van de dop is gelijk aan de lak, dus klungelig je nagels lakken met een tester is overbodig. Ideaal, niet waar?

image

image

Bij het openen van het flesje zal je een stevige, gelijkmatige substantie aantreffen. Wat ik ook heel fijn vind aan deze nagellak is dat hij niet zo’n sterke geur  heeft. Zo eentje waar je letterlijk hoofdpijn van krijgt. De nagellak heeft verder een fijn breed kwastje, die eenvoudig en gelijkmatig uitsmeert. Door de dikke substantie is één laag meer dan voldoende. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meerdere laagjes heb aangebracht, omdat ik dit mooier vind. Na het aanbrengen van de laatste laag hoefde ik niet lang te wachten tot mijn nagels droog waren. De droogtijd van de nagellak is ongeveer 2 á 3 minuten.

Na ongeveer vier dagen begonnen de eerste lichte beschadigingen op te treden. Dit valt mij reuze mee voor een gewone nagellak. Daarbij had ik geen topcoat gebruikt, wellicht als je dit gebruikt dat het nog langer blijft zitten. De nagellak verwijderde ik met een nagellakremover zonder aceton. Daaraan merkte ik wel dat het verwijderen wat stroef ging. Of dit ligt aan de nagellakremover of de nagellak durf ik niet te zeggen, maar dit is het enige minpunt wat ik kan verzinnen aan de nagellak by so far.

image

image

Nadat ik de Flormar Jelly Look Nail Enamel Soft Cloud had getest, ging ik aan de haal met de Flormar Jelly Look Nail Enamel My Cappuccino. Dit is – de naam verklapt het al – een lichtbruine nagellak. Persoonlijk vind ik dit een ontzettend mooie, neutrale kleur. De nagellak vind ik uitermate geschikt voor de herfst. Heb je een wat donkere of zonnebank bruine huidskleur? Dan zou ik deze kleur niet zo snel kiezen, want dan vallen je nagels weg.

Wat vind ik van de producten?

Ik vind ze geweldig! Sinds ik de Flormar Nail Polish heb getest, ben ik al fan van de nagellakken van Flormar. En opnieuw maakt Flomar mij erg blij met hun producten. De Jelly Look collectie is gewoon lekker basic, en toch heb je een ruime keuze aan kleurtjes. Het product zelf vind ik erg fijn om mee te werken. Je brengt de nagellak gemakkelijk aan, de droogtijd is redelijk kort en je hebt ruim vier dagen prachtige nagels. Bovendien vind ik de Jelly Look nagellakken van Flomar leuk verpakt. Ondanks het een budgetproof merk is, heeft het geen goedkope uitstraling. Integendeel, ze lijken juist erg chique. De flesjes hebben overigens een inhoud van 11 ml, en indien je ze goed sluit gaan ze dus zeker een jaar mee. Al met al ben ik zeer tevreden met het eindresultaat, en ik kan de Flormar Jelly Look Nail Enamel nagellakjes iedereen aanraden!

image

De kosten en verkooppunten

De Flormar Jelly Look Nail Enamel nagellakjes kosten €3,50 per stuk, en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Flormar stores.

Welke kleur is jouw favoriet? Soft Cloud of My Cappuccino? Let me know!

Veel liefs, Kelly

Life is too short to have naked nails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *