Nagellakjes, altijd leuk! Normaal draag ik nooit zoveel nagellak omdat dat in de horeca natuurlijk niet mag. Maar toch vind ik het leuk om nagellak te dragen als ik vrij ben, zowel op mijn vingers als op mijn teennagels! De sandaaltjes of slippers staan natuurlijk leuker met een leuk kleurtje nagellak op de nagels. Zo ook ringen op je vingers! Ik ging laatst even het Kruidvat in om make-up te kopen, en zag allemaal leuke nagellakjes. Natuurlijk had ik thuis ook nog staan dus heb ik een top 3 gemaakt van mijn favoriete kleurtjes voor in de zomer!

Mijn nagellak smaak in het algemeen

Als ik nagellak draag, draag ik het liefst wat donkere kleuren eigenlijk. Zo vind ik zwart heel mooi, van Rimmel. Die is mooi glanzend zwart, snel aan te brengen en droogt snel. Verder vind ik donker rood mooi, of blauw, maar dat is niet echt leuk voor in de zomer. Dus probeer ik nu wat lichtere kleurtjes.

#1 Mijn favoriete kleur van nu

Laatst had mijn collega gelnagels laten zetten, hele korte, met een lichtblauw kleurtje. Ik vond dit zo leuk dat ik opzoek ging naar die kleur. Deze vond ik van het merk; Carice. Hier heb ik ook veel make-up van die hartstikke goed is en niet duur. Ik had nog nooit nagellak geprobeerd. Dus kocht ik een potje. Dat kostte maar €2,- dus dat was het proberen waard. Ik deed de babyblauwe nagellak op en vond het gelijk heel fris en leuk staan. Natuurlijk staat het leuker op lange nagels, maar mijn korte nagels worden er zeker mee opgefleurd. Deze heet: Ultimate nail Lacquer 113 You R On My Mint. Deze kleur moet je wel twee keer aanbrengen.

#2 Mooi roze is niet lelijk 

Ik ben ook gek op de kleur roze. Nu is dit een veelzijdige kleur, want je hebt hard roze, zacht roze, noem maar op zoveel verschillende kleuren nagellak heb je. Dus koos ik een kleurtje die ik nog niet had en leuk vond voor in de zomer. Dit was even lastig omdat ik al veel roze kleurtjes heb. Maar toch heb ik het gevonden! Een matte nagellak met leuke glitters erin! Deze is zeker zomers en anders dan andere roze kleurtjes! Deze kostte €3,99 bij de Flormar. De naam van deze nagellak is: matte enamel M25 Grapefruit.

#3 Last but not least

Een leuk perzik kleurtje kan er ook nog wel bij, met een klein glittertje. Deze is van Rimmel en is droog binnen een minuut! Handig voor de ongeduldige onder ons zoals ik! Deze was in de actie en kocht ik voor €1,- bij het Kruidvat. Deze heet: 263 Pamper Me Pink.

Zomerse nagellak tip:

Als je wat oudere lak hebt die wat stroperig is, of als die gewoon wat plakkerig is en niet lekker meer uitsmeert kan je de lak even in de koelkast zetten zodat deze helemaal koud is, dan is die weer dun en smeert deze weer van ouds! Very handy! Vroeger vroeg ik me altijd af waarom de nagellak van mijn moeder in de ijskast stond, hier het antwoord!

Lovely nails!

Dit waren mijn favoriete kleuren! In een ander artikel schrijf ik over de merken nagellak, welke is nou het beste? Van goedkoop naar duurder. Dit artikel verschijnt nog in de zomer.

Wat vond je van mijn kleurtjes nagellak?

In love with my beautifull nails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *