Fab. Alexandra Bag

Op 1 oktober was het National Glamour Day. Dé ideale dag om gezellig met je vriendinnen te shoppen in de stad. Op vertoon van de nieuwste Glamour kreeg je namelijk 20% korting bij ruim 2.500 winkels in Nederland en België, en bij een groot aantal webshops. Het ultieme excuus om ongegeneerd de nieuwste herfstcollectie bij elkaar te shoppen! Natuurlijk kon deze shopaholic het niet laten om ook even het web op te duiken om te shoppen. Dit keer ging ik op zoek naar een nieuwe handtas. Met succes, want ik kocht de Fab. Alexandra Bag BS16 Avocado Gauray bij de Little Green Bag. Ben je benieuwd hoe mijn nieuwe tas eruit ziet? Lees dan snel verder.

Mijn zoektocht naar de ideale handtas

Eigenlijk was ik al een poosje op zoek naar een nieuwe handtas om mijn “beschaafde” tassencollectie uit te breiden. Alleen kon ik geen leuke vinden die aan al mijn eisen voldeed. Ik wilde namelijk een handig exemplaar dat er ook nog eens leuk uitziet. De tas moest zowel geschikt zijn voor mijn werk als party bag. Daarbij wilde ik geen huge bag, maar ook geen kleintje waarin je niets kwijt kan. Gewoon een fijn tussenmaatje. Alsof ik nog niet genoeg eisen had, wilde ik ook nog het liefst een nude kleurige tas met gouden details. Poeh! Zoveel punten, en zo weinig tassen die daar aan voldoen. Maar dan loop… Uh, surf… ik plots tegen mijn droomtas aan. Een gevalletje meant to be!

Meet my new best friend, Alexandra

Look at her! Is het geen plaatje? Mijn keuze is gevallen op de beeldschone Alexandra Bag van Fab. (tegenwoordig Fabienne Chapot). Dit juweeltje is gemaakt van suède en heeft een lederen hengsel. Het is dus niet echt een handtas, maar meer een schoudertas. Dit vind ik misschien nog wel praktischer, want zo heb je altijd twee handen vrij. En kan je dus gemakkelijk tijdens het lopen je lipstick bijwerken en een spiegeltje vasthouden, terwijl je ook je tas goed vast hebt. Very handy!

fab_alexandra_bag_taupe_front

Het hoofdvak van de tas sluit met een soepele goudkleurige ritssluiting. Aan de rits zitten twee swingende sliertjes met daarom een gouden sterretjes stud. Super cute, maar vooral een leuk detail! Daarbij ben ik erg te spreken over dat de tas dicht kan. Bij mijn Michael Kors tas is de bovenzijde namelijk open. Wanneer het regent zit je daarom meestal met een probleem, en dat is niet bepaald fijn kan ik je zeggen 😉

naamloos

Zoals je op de foto’s kunt zien, is de tas aan de buitenkant taupe, oftewel Avocado Gauray. Dit is een vrij besmettelijke kleur, en dan is het ook nog eens suède. Gewaagd, maar ik heb de tas uiteraard even ingespoten met een speciale spray, zodat ie bestendigd is tegen een regenbuitje. De binnenkant van de tas heeft daarentegen een hele andere kleur. Wanneer je de tas opent, wordt je overdonderd door het hoge Barbie gehalte. De voering van de tas is namelijk…  Suprise! Knalroze. I love it! Je moet er van houden, maar ik vind het contrast echt super vet! De binnenkant van de tas is verder voorzien van twee open vakjes en een vakje met gouden ritssluiting. Aan de achterkant van de tas zit ook een vakje met ritssluiting. Je kan dus genoeg rommel meenemen, yes!

alexandra_bag_taupe_2_kopie_234

De Alexandra Bag is afgewerkt met vrolijke fringes. Dit vind ik, als boho-fan, het allerleukste aan de tas. De goudkleurige hardware en het logo van Fab. maakt de tas een echte eyecatcher! Kortom: het is een trendy tas die leuk te combineren is met een casual outfit. Ik ben er ontzettend blij mee!

Hebben, hebben, hebben?

Wees er dan snel bij! De originele prijs van de Fab. Alexandra tas is € 209,99, maar op dit moment in de sale voor € 125,99 bij The Little Green Bag. De tas is ook verkrijgbaar in het Black Thick, Cherry Red en Sandy Beige Thick.

Wat vind jij van mijn nieuwe oogappeltje?

Veel liefs, Kelly

Life is short. Buy the bag.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *