Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Etos heeft tijdelijk haar succesvolle Botanical Boost wellness concept uitgebreid met een limited edition lijn genaamd: Orange Blossom & Ginger. Ik als beautyblogger in de dop werd gelijk nieuwsgierig naar de vier nieuwe items uit deze speciale lijn. De verpakking met rosé gekleurde details ziet er erg mooi uit, maar word ik ook enthousiast over de ingrediënten en werking? Ik vertel je er alles over in dit artikel. Enjoy!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Eerder kwam Etos met het Botanical Boost assortiment bestaande uit de lijnen Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla. Stuk voor stuk heerlijke producten, welke tot stand zijn gekomen door een samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap.

Dit jaar hebben Etos en de Hortus Botanicus Amsterdam opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en ontwikkelde de Botanical Boost Orange Blossom & Ginger. Deze limited edtion – waarbij opnieuw gebruik is gemaakt van planten – bestaat uit vier musthave producten: een fijne shower foam, een verzorgende body soufflé, friszoete scented sticks en een heerlijke handcrème. En niet te vergeten een mooie cadeauverpakking met daarin de shower foam en de body soufflé voor €7,99.

Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam

Het eerste wat ik testte was de shower foam. Het verwenproduct zit verpakt in een luxe flacon met rosé kleurige details. Bij het verwijderen van de zwarte dop, tref ik een handige spuitmond aan. Wanneer je hier op drukt, komt de shower foam vrij. Dit gaat overigens erg soepel in tegenstelling tot de gemiddelde douchegel. De schuim is lekker vol en zacht van structuur. Bovendien is een pompje van de shower foam meer dan genoeg, want het is een rijk schuimende gel. Ook smeert hij heel gemakkelijk uit en is de geur van oranjebloesem en gember sterk aanwezig. Je moet er van houden, maar ik vind het heerlijk!

De Shower Foam bevat 200 ml en kost €4,99 per stuk.

image image image

Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Body Soufflé

Daarna maakte ik kennis met deze volromige, intensieve en voedende body soufflé. Het tweede item uit de Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn zit verpakt in een pot met een handige aluminium draaidop. Bij het openen van het product komt – net als bij de shower foam – direct de geur van de oranjebloessem en gember vrij. Wanneer ik de romige crème met mijn vingers opbreng, merk ik gelijk dat hij erg luchtig en fijn aanvoelt. Tijdens het inmasseren van de body souffle versmelt hij vrijwel direct op de huid. Nadat ik de crème even heb laten intrekken, voelt mijn huid zijdezacht. Bovendien vind ik het erg fijn dat de body souffle geen plakkerig laagje op mijn huid achterlaat.

De Body Soufflé bevat 200 ml en kost €4,99 per stuk.

image image image

Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream

Uiteraard kon een voedende handcrème niet ontbreken aan deze limited editon lijn. Een item waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, want mijn absolute musthave voor de wintermaanden is toch echt een handcrème. Het derde verwenproduct zit verpakt in een handig meeneemformaat tube, waardoor hij makkelijk in mijn handtas past. Bij het openen van de dop, tref ik een kleine spuitmond aan. Handig, want zo komt er niet onnodig veel uit de tube. Tijdens het uitsmeren van de romige, verzorgende handcreme merk ik direct dat mijn handen zachter aanvoelen. Overigens trekt de creme snel in, en heb ik geen kleefhandjes.

De Hand Cream bevat 75 ml en kost €3,49 per stuk.

image image image

Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks

Als extraatje heeft Etos ook de Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks uitgebracht. In een groot, wit kartonnen doosje zit een schattig flesje met een ringetje en vier houten stokjes verpakt. Het flesje met daarin de vloeistof heeft een aluminium dopje. Deze kan je eraf draaien om er vervolgens het rosé kleurige ringetje ter afwerking op te draaien. Bij het openen van het dopje ruik ik een heerlijke, friszoete geur. Ik moet bekennen dat ik de geur wat overheersend vind, maar absoluut niet storend.

De Scented Sticks bevat 150 ml en kost €7,99.

image

YAY or NAY?

YAY! Ik ben absoluut fan van de Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn. De luxe verwenproducten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze voldoen ook precies aan mijn verwachtingen. De producten ruiken heerlijk, de verzorgende ingrediënten voeden mijn huid en daarbij ervaar ik het spa gevoel in mijn eigen badkamer. En dat alles met de aantrekkelijke prijzen die je van Etos gewend bent. Ben je benieuwd naar de producten? Je vindt de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn vanaf 7 november in alle Etos winkels.

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe Etos Botanical Boost editie?

Veel liefs, Kelly

Soap is to the body, what laugther is to the soul.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *