Een wenkbrauwbehandeling bij BROW STUDIO Hoorn

Perfecte wenkbrauwen; daar droomt toch elke vrouw van? Ze geven je ogen een mooie omlijsting en het brengt je gezichtskenmerken in balans. Je wilt ze daarom niet te dik of te dun, maar precies zoals bij jouw gezicht past. Maar het creëren van twee gelijke wenkies is nog verdomd lastig. Op uitnodiging van BROW STUDIO Hoorn mochten Gaby en ik een keer ervaren hoe het is om perfecte wenkbrauwen te hebben. Werd het een ramp of willen we niets anders meer? Ik vertel het vandaag!

De gezichten achter BROW STUDIO Hoorn

Voordat ik uitgebreid ga vertellen over de wenkbrauwbehandeling, wil ik je eerst voorstellen aan het ambitieuze duo, Shanice Haars en Phila Gast. Oftewel de gezichten achter BROW STUDIO Hoorn. De dames zijn eind 2015 gestart en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Met zo’n 31.000 volgers op Facebook en een drukke agenda is de droom van een eigen succesvolle salon in vervulling gegaan. Dit hadden ze zelf nooit durven dromen, maar wat verdienen ze dit! Bovendien zijn het twee super leuke meiden, die graag in zijn voor een praatje. Heeeel leuk!

Onze eerste indruk van BROW STUDIO Hoorn

Op zaterdag 28 januari hadden we een afspraak. Na 30 minuutjes in de auto tuffen, kwamen we aan bij de BROW STUDIO. De studio is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Vanaf de buitenkant zag het er zeer professioneel uit en ook aan de binnenkant zag het er uit om door een ringetje te halen. De industriële touch maakt de studio een hotspot voor alle beautliefhebbers. Er hangt een relaxte sfeer, het ziet er hygiënisch uit en er wordt lekkere muziek gedraaid. Kortom: we voelde ons gelijk thuis!

De buitenzijde van het pand

De entree / wachtruimte

De intake

Nadat we binnenkwamen werden we warm onthaald door Phila en Shanice. We mochten plaatsnemen in de comfi bank en kregen een intake bord. Hierop stonden vragen zoals ”heb je permanente make-up, allergieën of andere bijzonderheden?”. Nadat we alles invulde onder het genot van een lekker koppie thee, mochten we mee naar één van de 12 behandelruimtes. Daar vervolgde onze intakegesprekken en gingen ze kijken naar de vorm van ons gezicht, ogen en haarkleur. Dit doen ze om te bepalen wat voor jou de perfecte wenkbrauw is. Elk gezicht is natuurlijk anders.

De behandelkamer(s)

De uitleg was erg uitgebreid en goed te volgen, dus we wisten precies wat ons te wachten stond. Daarnaast vertelde ze ook over eventuele bijwerkingen zoals puistjes en roodheid rondom de wenkbrauwen. Door het harsen haal je een laagje van je huid af die minimaal 24 uur nodig heeft om zichzelf te herstellen. Ga je toch naar buiten en stel je je huid bloot aan de zon of make-up? Dan kan dat dus bovenstaande gevolgen hebben. Ze adviseerde ons om er vooral niet aan te zitten, want zo ontspring je verdere nare bijwerken. Goud eerlijk en zo sta je nooit voor nare verrassingen.

De behandeling

Na de intake gingen we aan de slag. Gaby en ik vonden het erg spannend, want het zijn toch je wenkbrauwen waar ze aan gaan ”sjorren”. Maar na de jarenlange ervaring van Shanice en Phila maakte we ons geen zorgen. En dat ze verstand van zaken hebben, bleek. Tijdens de behandeling zagen ze in één oogopslag dat Gaby te korte en dus te weinig haartjes had. Hierdoor zou één behandeling niet voldoende zijn om optimaal resultaat te hebben. Ik had op bepaalde plekken ook te weinig haartjes en daarnaast had  ik ook nog eens twee ongelijke ”kikkervisjes” wenkbrauwen. Dat was wat minder om te horen, maar gelukkig waren we nu aan het juiste adres!

Tijdens de behandeling vertelde de meiden bij elke handeling wat ze aan het doen waren. Zo epileerde ze onze wenkies mooi in vorm, knipte ze het nog even bij en daarna gingen ze ook nog eens in de verf. De behandeling vond ik heel erg meevallen en deed zeker geen pijn. Gaby vond de behandeling daarentegen wel gevoelig, dus per persoon is dat heel verschillend. Toen de verf even moest intrekken, mochten we in de tussentijd even bij elkaar buurten. En oh, we hebben ons werkelijk rot gelachen om onze aanwezige borstels! Nadat we uitgeschaterd waren, ging de behandeling verder. De verf mocht eraf en de laatste haartjes werden nog verwijderd. En toen was het spannende moment daar: we mochten in de spiegel kijken! Spannend!

Het resultaat 

Tada! En dit is het resultaat. Gaby en ik moesten er eerst heel even aan wennen, maar inmiddels voelt het helemaal comfortabel en vertrouwd. We hebben beide nog nooit zulke mooie en perfecte wenkies gehad, whoohoo!

Nazorg

Na de behandeling kregen Gaby en ik een wenkbrauwgel in om ze mooi in model te houden. Daarnaast kregen we allebei de zogenaamde brow rules mee naar huis. Hierop staan de eventuele bijwerkingen, verzorgingstips en dont’s. Ook de regels zijn erg duidelijk en spreken voor zich. Mocht je toch vragen hebben. Dan mag je de meiden altijd even bellen. Fijne service, zowel tijdens en na de behandeling!

Eindoordeel: yay or nay?

Absoluut een yay! Gaby’s korte wenkies zijn omgetoverd tot volle borstels en mijn ongelijke kikkervisjes wenkbrauwen zijn nu ook helemaal piccobello! Het resultaat is echt zo mooi en dit is nog niet eens het optimale! Daarnaast voelde we ons hartstikke op ons gemak en was de behandeling gewoon erg leuk om mee te maken.

De prijs van de behandeling kost op het moment van schrijven €38,50. Dit kan je als prijzig ervaren, maar geloof ons; it’s worth it! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, dus plande we een vervolgafspraak in. Over 6 weken gaan we dus weer terug, want dan zijn de haartjes – als het goed is – gegroeid en worden onze wenkbrauwen nog voller! Al met al zijn wij nu al helemaal heppie de peppie met onze nieuwe wenkies, en nu al nieuwsgierig naar de volgende behandeling. Kortom: dit wordt vervolgd!

Wij zijn helemaal happy met onze perfecte wenkies! Wat vinden jullie van het resultaat?

Never underestimate the power of an eyebrow.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *