Een mega GROTE fashionshoplog uit Eviva España

Het is vandaag precies een week geleden dat ik terug kwam uit Eviva España. Jeetje, de tijd vliegt voorbij. Hoewel ik niet veel heb gedaan op vakantie, heb ik wel flink geshopt. Ik kwam daarom niet met lege handen thuis. Net als onze trip naar Ibiza heb ik wederom heel veel nieuwe spulletjes gekocht. Vandaag laat staat wat er zoal mee ging richting het thuisfront. Kijk je gezellig mee naar deze mega GROTE fashionshoplog? Enjoy!

Ale-Hop

Laat ik beginnen met misschien wel het allerleukste winkeltje van Torrevieja. Ik heb het over Ale-Hop. Dit is een grappig gadgetwinkeltje, die goed te vergelijken is met The Flying Tiger. Ze hebben allerlei handige hebbedingetjes voor een habbekrats. Van kleding tot kinderspeelgoed; ze hebben voor ieder wat wils. En dat voor slechts een paar eurootjes!

Ik kocht bij Ale-Hop twee paar teenslippers met brocante details. Ze hadden een hele wand vol, dus het was nogal lastig om een keuze te maken. Ze hadden slippertjes met lipsticks, ijsjes en nog meer leuke opdrukken.Uiteindelijk koos ik voor deze roze teenslippers met een witte brocante opdruk en glitters in maat 39.

 

Daarnaast kocht ik nog een paar witte slippers met een mint groene mandala en de tekst summer love erop. Dit vind ik het leukste paar, en dat komt met name door de kwastjes die bij de teen zit. Ze zijn niet van topkwaliteit, maar dat kun je ook niet echt verwachten als ze maar vier Euro per paar kosten. Toch moet ik nageven dat ze wel onwijs zacht zitten. Maar ik zal er geen jaren plezier van hebben in vergelijking met Havaianas.

 

 

 

Pull & Bear

Tijdens het shoppen in het grote winkelcentrum genaamd “La Zenia”, liep ik als eerst Pull & Bear binnen. De posters en stickers met sale trokken mijn aandacht, dus ik ging even naar binnen. Normaal gesproken is dit een winkel waar ik veel shop, maar dit keer ben ik ongelofelijk goed geslaagd. Echt super leuk! Na een rondje door de shop, eindigde ik bij de kassa met een effen jurkje met chokerhals en een sweaterdress. Mega stoer, vond ik zelf 😉

Tada! Dit is het eerste jurkje van Pull & Bear. Het army kleurige jurk is zoals je kunt zien vrij kort (boven de knie) en heeft bij de nek een chokerbandje. Dat maakt hem zo speciaal, want voor de rest is hij vrij basic. Hij loopt recht naar beneden. Maar wanneer ik hem aan heb, valt hij toch redelijk getailleerd. Daar was ik zelf best verbaasd over tijdens het passen. Verder is het een heerlijke stof, want het is gemaakt van viscose (mijn favoriete stof) en daarom heel erg comfy. De prijs? €12,99, en dit was geen eens sale item.

Oops, de jurk is in mijn koffer gekreukt. Sorry!

Wat mij natuurlijk naar binnen trok was de sale. En daar vond ik deze zwarte sweaterdress. Ik was opslag verliefd op dit stoere item, want ik ben namelijk groot fan van wijde sweaterdresses. Ze zijn stoer, modern en toch super vrouwelijk. Doordat de jurk net boven de knie valt, is hij niet te kort. De driekwart mouwen maken deze jurk ideaal voor een zomerse avond wanneer het ietsjes kouder wordt. Bovendien kun je hem in de winter ook prima dragen met een jeans eronder. Maar voor de zomer zou ik zeggen blote benen en vette sneakers eronder! De jurk kostte in de sale €7,99.

Primark

En waar slaag ik nou het aller- allerbest in Spanje? Gewoon, bij Primark. Huh, what? Ja, grappig hé? Normaal gesproken loop ik de winkel (in Nederland) altijd weer uit met lege handen. Ik weet niet, het is geloof ik niet helemaal mijn ding. Maar dit keer kwam ik zelfs terug met een hele grote shoppingbag. In totaal was ik €70,- kwijt. Kijk, en dat is nog eens leuk shoppen, of niet? 🙂

Als eerst ging deze army kleurige jacket mijn shoppingbag in. Het is niet echt een zomer item, maar daarom niet minder leuk. Tijdens festivals in de lente zag ik dit item al een paar keer voorbij komen, en toen was ik er al weg van. Maar ik kwam nooit de juiste tegen. Tot afgelopen week. Bij Primark nota bene. De jacket heeft een paar leuke details en handige zakken. Daarnaast valt hij lang en dat vind ik er zo leuk aan. Hij komt ongeveer tot mijn hielen. De stof (polyester) vind ik alleen iets minder fijn op mijn huid aanvoelen, maar goed dat neem ik maar even voor lief. De jas kost vijfentwintig Euro.

Bij Primark kocht ik ook deze roze handdoek met een subtiel printje en witte franjes. Is ‘ie niet tof?! Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Hij is gemaakt van katoen en is daarom ideaal voor een dagje naar het strand of naar het park voor een picknick. Het is trouwens een leuke handdoek met ombre, hij wordt van boven naar beneden steeds lichter! Voor veertien Euro kon ik dit schatje niet laten liggen, dus ook dit item ging in de shoppingbag.

Daarna ging ook dit katoenen t-shirt mijn shoppingbag in. Het shirt is grijs en heeft een print met zwarte veertjes. In principe is het shirt vrij simpel en daarom goed te combineren met een zwarte blazer voor in de winter of een leuke short voor in de zomer. Dit shirtje is maat S en kostte me maar €2,50. Koopjes, dus!

Zoals je wellicht weet is het festival in volle gang. Net als elk jaar ga ik ook een reeks aan feestjes af en dan vind ik het altijd erg leuk om me helemaal uit te dossen. De glitter plaktattoo’s en schattige bloemenkransje heb ik nu wel eens gezien, dus ik ging op zoek naar iets anders. Al snel kwam ik deze gouden bovenarm armband met blaadjes tegen. Je hebt ze misschien wel al in de winkels zien liggen. De bedoeling is dat je het metalen om de bovenarm klemt voor een boho-look. Ik twijfel nu alleen of het wel lekker om je arm, maar dat zal ik binnenkort wel ontdekken. Dit bandje voor om de arm kost (in de sale) €1,50.

Nog meer Primark stuff

Ook kocht ik voor de komende festivals twee haarbanden met een klein strikje. De items zijn weer helemaal terug van weggeweest, en daar ben ik super blij mee! Ik bedoel zijn ze niet super cool? De ene is zwart en de andere heeft een retro printje in de kleuren zwart en wit. Tijdens mijn vakantie heb ik ze beide al gedragen en zitten niet alleen comfy, maar ook nog eens erg cute. Ik ben dan ook erg blij met deze haarbandjes, die maar €3,- bij elkaar kostte.

En niet veel later liep ik ook tegen deze typisch Spaanse tas. Het is een grote buideltas waarin je een heleboel spullen in kwijt kunt. Van binnen is de tas gevoerd met zwarte stof en heeft een vakje. De tas sluit met een magneet, dus je kunt hem ook gemakkelijk dichtdoen. Aan de buitenkant heeft de tas trouwens ook nog een vakje waar je nog meer spullen in kwijt kan. Je hoeft dus niet vang te zijn, dat je gebrek aan ruimte hebt in deze tas. Wat zoiets kost, vraag je? Slecht zes Eurootjes!

Hoewel ik tijdens mijn korte tripje voldoende kleding bij me had, kocht ik toch deze short voor maar vijf Euro. Op het eerste gezicht lijkt het om een pyjama broekje. Maar wanneer ik hem aan trek en in de spiegel kijk, neem ik snel mijn woorden terug. Hij staat namelijk hartstikke casual vooral met een simpel zwart tanktopje er bovenop. Maar mocht je deze mening niet met mij delen, dan is deze viscose shortje zeker geschikt als pyjamabroekje 😉

Verder kocht ik nog deze basic gestreepte jurk voor slechts zeven Euro. In principe is deze katoen jurk niet heel speciaal, maar wel erg geschikt voor mijn kantoorbaan. Het item is namelijk mooi op knielengte en daardoor niet te kort. Maar wat ik vooral erg leuk vind aan de jurk zijn is het model met 3/4 mouwen. Hij is daarmee geschikt voor meerdere seizoenen. Daarbij zit de stof lekker om mijn lijf, is de jurk niet moeilijk te combineren en heeft een mooie kleur. Kortom: het ideale jurkje voor Kelly.

Tot slot kocht ik bij Primark deze fluffy sloffen. Thuis loop ik graag op sloffen, omdat ik altijd maar dan ook altijd koude voeten heb. Zelfs in de zomer. Bizar hé? Tijdens mij verblijf in Spanje had ik geen sloffen, en toen ik ze bij Primark tegen kwam, gingen ze daarom ook direct in mijn tas. Ze zijn heerlijk warm, maar vooral erg zacht. Het is een one size, en gelukkig pas ik die. Ze waren trouwens ook nog in het wit verkrijgbaar, maar ik koos uiteraard voor mijn lievelingskleur roze. De sloffen bevatten aan de onderkant trouwens een antislip-zool, handig en dat voor slecht twee Euro.

Bijou Brigitte

Natuurlijk ging ik ook even Bijou Brigitte in. Aangezien ik er toch langsliep én er sale was, wilde ik zeker even kijken. Ik moest wel even zoeken tot ik iets leuk vond, maar eenmaal bij de laatste wand vond ik deze zwarte statement oorbellen ter waarde van €7,95.

De oorbellen moeten een diamant voorstellen. In het midden van de hangers zit een zwarte steen en de buitenkant is goud. Ik vind het top dat het geen ”haakjesoorbellen” zijn, maar knopjes. Doordat ze wat zwaarder zijn, kun je met haakjes last van je oorbellen krijgen, maar met knopjes is dat niet het geval. Ik ben er dan ook heel erg blij meer.

Parfois

Op de luchthaven van Alicante heb ik ook nog even geshopt. Gewoon om het af te leren *wink*. Bij Parfois was er sale, en daar kocht ik dan ook deze crème kleurige sjaal. Hij kostte maar vijf Euro, en alleen daarom kon ik hem niet laten liggen. Bovendien is de sjaal super zacht noch warm, en dat is natuurlijk waaraan een goede sjaal aan moet voldoen. Alleen bij thuiskomst kwam ik er achter dat ik al een soortgelijk sjaaltje heb. Hmm. Ach, je kunt nooit genoeg sjaaltjes hebben, toch? 🙂

En aan al het leuks komt nu een einde, want met dit item eindig ik deze mega grote fashionshoplog. Natuurlijk hoef ik niet uit te leggen dat ik zeer goed ben geslaagd in Spanje. Ik ben in ieder geval helemaal happy de peppie met mijn nieuwe spulletjes. Hopelijk beleef ik er de komende tijd heel veel plezier aan!

Wat is het laatste dat jij hebt gekocht?

Fashion is the armor to survive the reality of everyday life – Bill Cunningham

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *