Een duurzaam notitieboek met een kaft van kalfsleer van My Lovely Notebook

Een tijdje geleden had ik twee gave notitieboeken gekocht bij de webshop My Lovely Notebook. Hier had ik ook een enthousiast artikel over geschreven.  Ik besloot weer eens een kijkje te nemen op de webshop om te kijken wat voor leuke boekjes ze nu hebben. En daar zag ik dit juweeltje, het leren notitieboek navulbaar Amalfi zwart.

Over de Amalfi zwart

Dit is een handgemaakt notitieboek uit Florence, Italië. Ook kan je dit mooie boekje lang houden omdat deze navulbaar is. De navulling ziet er gewoon uit als een boekje, dus zo kan je lang genieten van je dagboek, verhalen, wat je er maar in wil schrijven.

Denken, denken, kopen!

Mijn oog viel gelijk op de Amalfi. Ik vind het notitieboek er netjes uitzien en ze zijn te krijgen in verschillende kleuren. Alleen schrok ik wel van de prijs. Voor een notitieboek is €64,- erg prijzig! Daarom moest ik hier wel drie of vier keer over nadenken. Ik keek nog even verder, maar dit boekje bleef in mijn gedachte. Ik vroeg aan mijn vriend wat hij ervan vond. Hij zei: ‘als je hem leuk vind dan koop je hem toch gewoon?’ Dus dat deed ik.

Waarom dit notitieboek?

26 februari is mijn oma helaas overleden. Ik had een hele goede band met haar en daarom wilde ik een mooi boekje kopen waarin ik mijn herinneringen over haar kan opschrijven en andere dingen over mijn oma. Zo heb ik dit in een mooi boekje bij elkaar. En daarom vond ik het niet erg om 64 euro uit te geven omdat je dit boekje natuurlijk kan navullen. Super fijn.

Amalfi in mijn handen

Ik kreeg het notitieboek al snel binnen, ik had hem zaterdag besteld en kreeg hem dinsdag in de brievenbus binnen. Enthousiast begon ik met uitpakken. Van de vorige keer wist ik nog dat het prachtig was ingepakt en dat was nu weer zo met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Ik haalde het papier eraf en bekeek het boekje wat erin zat en qua uiterlijk beviel het gelijk. Ik twijfelde tussen de chocolade bruine of de zwarte maar koos de zwarte en hier was ik blij om. Meteen deed ik het boekje open en merkte gelijk dat het leer inderdaad erg soepel openging. Aan de binnenkant was het zacht. Als je het boekje weer dichtdoet kan je deze afsluiten met een mooi bijhorend leren touwtje.

Navulling Amalfi

Ik kocht gelijk de navulling erbij voor €13,95. Deze was eerder uitverkocht. Gelukkig hadden ze dat weer na een week dus kocht ik deze erbij voor het geval ik ze niet meer kon krijgen. Ik koos voor een gelinieerde navulling. Je kan ook uit blanco papier kiezen als je erin wil tekenen. Aangezien mijn teken kunsten niet zo geweldig zijn houd ik het maar bij schrijven, hier ben ik beter in ;). De buiten kant van de navulling is wit en van stevig karton, een soort hard kaftje. Zo kan je eventueel het boekje als die vol is een naam geven en de datum erbij zetten, wat je wil. Super handig dus.

Geslaagd?

Ja, ik ben zeer geslaagd. Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe notitieboek waar ik al mijn mooie en leuke herinneringen in kan schrijven. Dus dit was voor mij zeker het geld waard.

Wat schrijf jij in je notitieboekjes?

If I can’t talk about it, I will write it down so I can explain.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.