Een complete Box van mijn favoriete serie van nu; Vampire Diaries

Ongeveer twee en half jaar geleden keek ik voor het eerst Vampire Diaries. Ik had het eerste seizoen gekeken, daarna ging ik weer wat anders kijken; Pretty Little Liars. Toen ik dat had afgekeken zocht ik naar een andere serie. Ik bladerde door Netflix. En ik kwam weer terecht bij de Vampire Diaries. Ik ging weer verder kijken bij waar ik was gebleven. Alleen kon ik me niet meer herinneren wat er was gebeurd, dus besloot ik het opnieuw te kijken, en met succes! Ik kon niet meer stoppen met kijken.

Bron.

Twilight

Een paar jaar geleden (2008) kwam Twilight uit. Hier was ik samen met een vriendin al helemaal gek van. Twilight bestaat uit zes films. En uit vijf boeken. Het laatste boek is in twee delen gefilmd. We keken alle films, en hadden alle boeken gekocht en gelezen! Zo raakte wij verslaafd aan het ”vampieren leven”. Ook speelde hier naast vampieren ook weerwolven in mee. Het was spannend, romantisch en op sommige momenten ook grappig. Daarna kwam er een soort gelijke serie; Vampire Diaries (2009).

Vampire Diaries

In het begin moest ik erg wennen aan de personages. Ik kende alleen Ian Somerhalder (Damon Salvatore) van de serie Lost. Voor de rest kende ik alle personages nog niet. Toch wendde dit erg snel en vond ik dit al snel erg leuk en spannend. De serie bestaat uit acht seizoenen. Er komen geen seizoenen meer bij, dus zit er echt een eind aan! Maar toch heb je per seizoen ongeveer tweeëntwintig aflevering, dus dan kan je even voort als je het wil gaan kijken. Maar wat is er nou zo leuk aan Vampire Diaries? Het is erg uitgebreid. Er gebeurd onwijs veel en het gaat niet alleen over vampieren. Ook in deze serie komen weerwolven voor, heksen, hybrides (vampier-wolf), en ook nog een mix van heks-vampier. Je kan het zo gek niet bedenken zoveel gebeurd er in deze serie. Het leuke is dat je vanaf het begin begint.

Bron.

Het verhaal

Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar broertje Jeremy Gilbert wonen in hun ouderlijke huis samen met hun tante Jenna Sommers. Zij is hun voogd na het tragische auto ongeluk van hun ouders. Het leven gaat verder, ze gaan weer naar school en ze komen weer onder de mensen. Elena komt op school de mooie Stefan Salvatore (Paul Wesley) tegen. Iedereen is gefascineerd door hem, zo ook de beste vriendinnen van Elena; Bonnie & Caroline. Elena en Stefan leren elkaar kennen en het klikt gelijk tussen hen. Een vonk is tastbaar.
Toch is alles niet zo mooi als het lijkt, want in Mystic Falls worden een aantal mensen dood aangetroffen. Op een brute wijze gedood. Door een dier. Maar is dit wel een dier? Niemand weet dat er vampieren bestaan. Maar Stefan weet beter. Hij herkend de beten te goed. Hij is immers een vampier. Op een dag komt hij thuis en ziet hij zijn oudere broer op de stoel zitten, Damon Salvatore. Hier is hij niet blij mee, want hij weet nu precies wie de dood van de mensen op zijn geweten heeft. Damon manipuleert schoollieren op zijn manier en haalt geintjes uit. Terwijl Elena en Stefan dichter naar elkaar trekken.

Een poosje later komt Elena erachter dat de broers vampieren zijn. En haar beste vriendin een heks. Haar leven staat in één keer op zijn kop. Iedereen ziet Damon als wreed. Maar toch leert Elena hem later kennen als toch aantrekkelijke vampier. Meer weten? Begin dan met kijken! Seizoen 1 tot en met 7 staat op Netflix.

De box

Ook heb ik een DVD verslaving. Als ik een serie erg goed vind wil ik graag de boxen hebben, dan heb ik alles compleet. Ik had voor kerst een Bol.com bon gekregen. Eentje van mijn schoonmoeder en eentje van mijn werk. Van de ene had ik een deel van de box betaald. Hij was ook nog in de aanbieding. Hij was €60,- voor alle seizoenen! Terwijl seizoen 8 eind november is uitgekomen! Super nieuw dus. Ik aarzelde geen seconde en kocht de box. Nu is hij te krijgen voor €129,95. Dit is even een uitgave maar alsnog een stuk goedkoper dan alle seizoenen los kopen. Ook zijn er boeken voor de leesfans!

Bestel de box hier.

Bekijk de boeken hier.

Gek van Vampire Diaries? Kijk ook de serie The Originails. Deze serie is van dezelfde makers en sluit aan bij Vampire Diaries.

Heb je deze serie gezien? Wat vond jij ervan?

Upset is an emotion specific to those who care. -Damon Salvatore.-

You may also like

2 reacties

  1. I Love The Vampire Diaries! En stiekem ben ik mega verliefd op Damon. Hij is zo mysterieus en sexy!
    Toch ga ik de box niet kopen, maar ik kan niet wachten tot seizoen 8 op Netflix staat!

    1. Hi Daisy!
      Jaaa Damon is helemaal super!! Jammer dat je de box niet koopt. Ik kon hem niet laten liggen voor zo een mooi prijsje! Ja hopelijk komt seizoen 8 snel op Netflix! Super spannend! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *