De nieuwe mascara van Maybelline: Total Temptation met kokosolie

Mijn moeder werkt in de drogisterij en krijgt dus alle nieuwe dingen binnen op haar werk! Zo kreeg ze een paar weken geleden de mascara van Maybelline binnen met kokosolie. In het begin leek me dit niet zoveel omdat ik eerder een mascara had gehad met kokosolie en dit was geen succes. Ik zag namelijk niet dat er wat op mijn wimpers zat, haha. Maar deze mascara is wel een blijvertje, ik vertel je waarom.

Long time no see

Zoals jullie misschien is opgevallen, of misschien niet, hebben Kelly en ik een maand niks geschreven aan artikelen. Dit was puur omdat we het super druk hebben met onze baan. Ik omdat het mooie weer is begonnen en Kelly omdat ze haar vaste dagen hebt en de werkdruk erg hoog is. Dus deze mascara is niet helemaal nieuw meer, maar toch wil ik er nog wat over schrijven omdat ik hier zo enthousiast over ben.

Total Temptation

De naam zegt het al; Totale verleiding. Mijn moeder kocht de mascara nadat ze hem had uitgeprobeerd op haar werk. Ze was erg tevreden over het resultaat. Ik zag haar dat ze de mascara gekocht had en ze hem op had gedaan. Ik vond haar wimpers er erg mooi uitzien. Heel natuurlijk, maar toch lang en met volume. Naast dat haar wimpers  er mooi uit zagen, waren haar wimpers ook nog heel flexibel. Meestal als je mascara op hebt voelen de wimpers hard en stijfjes aan. Maar met deze mascara blijven de wimpers zacht en soepel aanvoelen wat wel fijn is. De mascara heeft een fijn borsteltje waarmee je het makkelijk kan aanbrengen en er niet eerst tien keer overheen hoeft te gaan.

Waterproof

Sinds kort heeft de Total Temptation ook een waterproof versie. Ze begonnen met de roze Temptation. Deze is niet waterproof maar blijft alsnog de hele dag zitten, mits je er water bij gebruikt uiteraard. De blauwe Temptation is dus de waterproof versie! Zelf gebruik ik nooit waterproof omdat ik nooit echt met water te maken krijg als ik mascara op heb. Behalve als het plots gaat regenen als ik op de fiets zit. Met die momenten had ik gehoopt wel waterproof mascara op te hebben, maar helaas! Maar als jij wel van waterproof mascara houd is deze dus echt wat voor jou!

De voordelen van Total Temptation:

-De mascara blijft lang zitten

-De mascara hard niet uit, dus de wimpers blijven zacht en soepel

-Het is makkelijk aan te brengen door het fijne borsteltje

-Mooie wimpers met volume en lengte

– Het flesje ziet er leuk uit

-En de mascara is gemakkelijk te verwijderen wat ook een dik pluspunt is!

De nadelen voor de Total Temptation:

-Doordat ik in de horeca werk met frituurvet is mijn huid vaak vet en daardoor krijg ik soms bij mijn oogleden wat zwart aan de bovenkant. Maar dit ligt niet aan de mascara, maar aan mijn werk of huid. Want met vet lost mascara op.

Verder heb ik absoluut geen nadeel over de mascara.

Conclusie

Ik vind deze Total Temptation top! Niks verder op aan te merken. Ik ga de mascara zeker blijven gebruiken, want ik wil niks anders meer! De mascara is te koop bij onder andere de Etos, het Kruidvat of online. Deze kost €15,99 maar bij Kruidvat hebben ze vaak leuke acties dat elke mascara een tientje kost. In de actie had ik hem ook gekocht. Toppie dus!

Gebruik jij deze mascara ook? En wat vind je ervan?

In love with my eyelashes.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.