Borstel en ontwar je haar zonder pijn en zonder je haar te beschadigen met de Tangle Teezer Borstel

Borstelen van het haar doet meer met het haar dan je denkt. Het is namelijk niet altijd even goed voor je haar. Bij bijvoorbeeld nat haar is het beter om het te kammen i.p.v. borstelen omdat als het nat is je haar veel kwetsbaarder is dan als het droog is. Vergelijk maar de haren die in de borstel over blijven en in een kam. Een kam heeft veel minder tandjes dan een borstel, dus is het logischer dat je haar sneller afbreekt door het nat te borstelen. Nu zag ik in de kapperswinkel Produo een borstel hangen die je zowel voor nat haar als droog haar kan gebruiken.

De Tangle Teezer borstel

De borstel is een speciale borstel voor als je vaak je haar moet ontwarren. Dus denk aan pijnlijke klitten verwijderen met een borstel of kam en heel veel conditioner. Of gewoon even je haar borstelen na het slapen of douchen. Dit was voor mij soms pijnlijk ondat ik best beschadigd haar heb door al het kleuren. Deze borstel heeft heel veel maar hele kleine en dunne tandjes. Ook ziet de borstel er ook nog leuk uit; je kan hem in verschillende kleuren kopen en hij houd lekker vast omdat je hand er precies omheen kan zodat je wat meer grip heb, ook met natte of vette handen!

Het kopen van de Tangle Teezer

Ik had altijd al een anti klit borstel. Een kleine borstel met ook kleinere en dunnere tandjes. Alleen gingen de tandjes op gegeven moment scherp worden omdat de balletjes van de tandjes afsleet. Dus dit beschadigde natuurlijk mijn haar. Ik liep door de kapperswinkel op zoek naar een nieuwe pijnloze borstel en stuitte op deze. Ik keek naar de prijs en twijfelde wel. Het was geen borstel bij het Kruidvat van 4,99. Hij kostte maar liefst €15,95. Nou ja, vooruit met de geit, ik leef ten slotte maar 1 keer. Ik besloot hem te kopen. Je kan ook op internet kijken of ze daar misschien goedkoper zijn, maar of je dan de goede en de echte hebt dat durf ik niet te zeggen. Bij Douglas zijn ze ook te koop maar voor dezelfde prijs als bij de kapperswinkel.

De eerste keer gebruiken

De eerste keer gebruikte ik hem op droog haar. Ik merkte al gelijk dat ik iets goeds gekocht had. De Teezer gleed namelijk soepel door mijn haar wat normaal niet zo makkelijk ging. Na het borstelen liet het een mooie glans op mijn haar achter. Het voelde zacht en glad aan en geheel pijnloos! Super fijn dus! Op de verpakking stond ook dat de Teezer op nat haar gebruikt kan worden. Ook dit heb ik geprobeerd. Hiervan had ik iets meer haarverlies, maar niet zoveel als dat ik met een normale borstel zou hebben. Ook dit ging zo makkelijk en smooth door mijn haar en ik was zo klaar met het ontwarren van mijn haar. Het voelde zacht en droogde glanzend op.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden met de Tangle Teezer. Kort samengevat de redenen; het houd goed vast, het ontward pijnloos het haar, het laat een mooie gezonde glans achter, het gaat makkelijk , het haar voelt zacht en gezond aan en als volgt kunnen de haren in de Teezer makkelijk verwijderd worden met de hand, je kan het er in één keer uit halen. Ik had gedacht dat dit moeilijker zou gaan vanwege de grootte van de Teezer. Het is even een aankoop, maar ik hoef nooit meer anders!

Je kan kiezen uit verschillende kleuren bijvoorbeeld; roze, wit, zwart, paars. En je hebt ook nog limited editions.

Heb jij al een Tangle Teezer? Wat vind jij ervan?

Brush your hair healthy and painless.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.