Blake Lively’s L’oréal lipstick

Informatie over L’Oréal Paris

 L’Oréal komt uit Parijs. De naam zegt het natuurlijk al. Het merk heeft een erg breed assortiment als het gaat om uiterlijke verzorging. Het merk is wereld wijd, dus overal verkrijgbaar!

Make-up

Ze hebben allerlei soorten make-up. Je kan een passende foundation vinden, een goede mascara, of natuurlijk een mooie kleur lipstick. Ook hebben ze erg mooie oogschaduw.

Voor het haar

Ook kan je van alles vinden voor het verzorgen van je haar. Ze hebben shampoo’s die wat duurder zijn (kappersproducten, zoals Kerastase en L’Oréal Professional) maar ook wat minder dure shampoo’s die bij het kruitvat te koop zijn. Ik zelf gebruik de Extraordinary OIL van de lijn Elvive. Naast shampoo’s hebben ze ook nog stylingsproducten en verf producten, ook in duurdere klassen, en minder dure klassen. Bij de kappersservice kan je voor een leuke prijs goede professionele verf kopen. Dat bedrijf heet Pro Duo. Er zit er altijd wel één bij je in de buurt. De verkoopster helpt je graag met het uitzoeken van de kleur en kan je uitleg geven over hoe je het moet doen. Wat ik een fijn merk vind van kleuringen zijn Majirel (Rond de 15 euro per tube) of Inoa ( Rond de 23 euro per tube). Natuurlijk zijn er ook pakken van L’Oréal bij het kruitvat of Etos te koop.

Voor de huid

Natuurlijk hebben ze ook producten voor de huid. Wil je een crème voor de wat rijpere huid, of juist een jongere huid? Ze hebben alles in huis wat je nodig hebt. Daarom heeft iedereen wel iets van L’Oréal in het huis staan.

Hoe kwam ik bij de lipstick?

Ik stapte het Kruidvat in om wat shampoo en haarmaskers te halen. Toevallig was dat in de aanbieding, tweede product vijftig procent korting. Daarbij kreeg je het zomerboekje van de Glamour ter waarde van tien euro. Op de voorkant stond Blake Lively, één van mijn favoriete actrices. Buiten dat vind ik haar het voorbeeld van natuurlijke schoonheid. Dus ik las het interview wat erin stond van haar. Allemaal tips over hoe ze haar haar zo mooi houd, en wat voor make-up ze meestal draagt. Dat was wel interessant om te lezen. Ze noemde op dat ze de lipstick van L’Oréal Riche La Vie en Rose vaak gebruikte en erg mooi vond. Natuurlijk wilde ik dat gelijk kopen. De volgende dag ging ik weer naar het kruitvat. Er waren twee lippenstiften waar haar naam op stond. Een rode en een roze. Ik nam de roze.

Het gebruik van de lipstick

Normaal gebruik ik nooit een lipstick, vooral geen matte kleur, wat dit wel is, maar ik wilde het gewoon proberen. Ik heb last van erge droge lippen vandaar dat ik eerder voor een lipgloss kies dan een lipstick. Ik vond dit leuk te proberen omdat haar naam erop stond. De eerste keer toen ik hem gebruikte deed ik hem zonder kwastje op mijn lippen, toen vond ik hem erg vel. Ik heb rode wangen van mezelf dus dat was zonder foundation geen succes. Ook kreeg ik al snel droge lippen. Dus probeerde ik het anders. Ik deed een heel dun laagje Vaseline op mijn lippen zodat ze niet zo droog meer waren. Daarna bracht ik met een speciaal lippenstift kwastje de lippenstift aan op mijn lippen. Dat zag er mooi uit. Niet te vel en mijn lippen werden niet droog meer. Ook mijn roderen wangen kwamen mooier uit. Natuurlijk staat de lippenstift nog mooier als ik foundation op heb. Het is een mooi zomer kleurtje die lang blijft zitten. Hij geeft wel af, dat moet ik er wel bij zeggen. Bijvoorbeeld aan een glas of als je je vriend een kus geeft, haha!

De lippenstift is te koop bij Etos of Kruidvat voor € 14,99.

image

Let the summer begin!  Je lippen stralen al.

Wie heeft deze lipstick al geprobeerd?

Veel liefs, Gaby

May your day be as flawless as your makeup

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *