Bioscoop tip: De spannende film The Shallows

Oh my godness. Deze bioscoop verslaafde heeft weer een te gekke film gezien! Maandag was ik samen met mijn schoonzus naar de Pathé geweest. We kozen voor The Shallows omdat we allebei Blake Lively een goede en leuke actrice vonden en omdat we weer eens een spannende film wilde zien. Met heerlijke chips en snoepjes genoten we van de film, al moest je uitkijken dat de zak chips niet de lucht in vloog voor de schrik momenten 😉 Voor degene die de film nog wilt zien of twijfelt: hier een review over de film.

Meet The Shallows

Nancy gaat op vakantie naar Mexico een plek waar haar overleden moeder ook vaak kwam. Er was daar een mooi strand waar bijna niemand van af wist. Haar moeder ging daar altijd heen. Nu wilde Nancy het mooie plekje ook zien. Een Mexicaanse man brengt haar naar de verlaten baai. Het is adembenemend mooi. Blauwe zee, blauwe lucht, een lekker strand en palmbomen. Nancy kan niet wachten tot ze de zee in kan met haar surfplank, want dat is iets wat ze het liefst doet, surfen. Ze komt twee jongens tegen die ook surfen. De jongens laten haar later op de dag alleen in de zee. Nancy heeft het erg naar haar zin tot ze wordt aangevallen door een witte haai… Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter van het strand vandaan. Maar hoe komt ze weer aan land met een bloeddorstige haai in de buurt?

CANNES, FRANCE - MAY 15: Blake Lively attends the "Mr Turner" premiere during the 67th Annual Cannes Film Festival on May 15, 2014 in Cannes, France. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
(Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Cast: Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen.

Regie: Jaime Collet- Serra.

(Onder andere de filmregisseur van: non- stop, Unknown, Orphan, Curve).

Details: De film is opgenomen op de Lordhowe Island. (Anderhalf uur vliegen van Australië). Volgens de film is het een plekje bij Mexico. De film duurt  86 minuten.

Release: 18 augustus

Conclusie

Wij vonden deze film erg spannend. Er zitten veel schrik momenten in die het ook erg spannend houden. Ook wil je weten wat er verder gaat gebeuren. Hoe loopt het af? Wat gebeurd er nu? Waar is de haai nu? Ik zelf vond dit een erg leuke film en ga deze zeker kopen als die op dvd uit is. Ik zou deze film echt aanraden aan jullie. Ik zou de film niet gaan kijken als je nog op vakantie moet 😉

Heb jij deze film al gezien of wil je hem zien? Deel hier je mening!

Veel liefs, Gaby

Keep calm and watch a movie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *