Bioscoop tip: Bad Moms

Afgelopen zaterdag hadden Kelly en ik een gezellig meiden avondje. Eerst hadden we heerlijk gegeten bij Woodstone, een Italiaans restaurant waar ze allerlei soorten pasta, pizza’s, salades en nog veel meer verkopen. Kelly had een avocado salade met stukjes kip en ik had een pizza met geitenkaas erop. Dat was dus smullen! Toen onze buikjes goed gevuld waren en we weer op de hoogte waren van alle verhalen van elkaar besloten we naar de bioscoop te gaan. De film Bad Moms sprak ons wel aan. Dit is een typische vrouwenkomedie, wat erg in onze smaak viel. Ook leek het ons een leuke film, omdat het dezelfde makers waren als van The Hangover. We gingen lekker onderuit gezakt in de bios zitten en genoten van deze film.

Meet the Bad Moms

Amy Mitchel heeft een zwaar leven met twee kinderen die allebei aandacht nodig hebben en naar school moeten. Haar man doet weinig in het huishouden, doet weinig met de kinderen, hij gedraagt zich zelf als een kind, Amy heeft niks aan hem. Ze hebben al maanden geen intiem contact meer gehad, de liefde is er een beetje af. Dan betrapt Amy hem erop dat hij  vreemdgaat via internet. Ze is er kapot van maar gaat natuurlijk verder met haar leven. Ze komt in een kroeg terecht om haar verdriet weg te drinken, waar ze twee aardige maar gekke vrouwen tegen komt. Kiki, een moeder van vier jonge kinderen zit er doorheen omdat haar man ook weinig uitvoert en ze als huisvrouw door het leven moet. Ze heeft geen vriendinnen, ze voelt zich erg eenzaam. Daarom is ze blij als Amy en Carla tegen komt.
Carla is een vrijgezelle vrouw die ervan geniet om mannen te verslinden. Ze flirt met ze en geniet met volle teugen van het leven. Kiki en Amy willen dat ook. Ze zijn het zat om de huisvrouw te spelen en gaan met Carla mee doen. Ze doen precies wat ze zelf willen, gaan uit, doen leuke dingen met elkaar en laten de mannen stikken met de kinderen. Op school zijn er drie keurige moeders die het gedrag van de drie vriendinnen maar niet kunnen accepteren en daar proberen ze een stokje voor te steken. Maar Amy laat zich niet kennen en gaat er vol tegen in samen met haar nieuwe vriendinnen. Zo proberen ze Gwendolyn te slim af te zijn.

Cast: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn en Christina Applegate.
Regie: Jon Lucas en Scott Moore
Details: Verenigde Staten, 101 minuten.
Release: 11 augustus 2016.

tumblr_inline_o5jhhnwOFR1t6wivs_1280

De cast van Bad Moms.

Conclusie

Wij hebben krom gelegen van het lachen. Dit is zeker een film die we vaker zullen kijken. Wij raden deze film ten zeerste aan! Lekker een ontspannen meiden avondje is met deze film zeer geslaagd! Of sleep je vriend mee naar een lach film, alles kan. Vanaf 11 augustus in hij in de landelijke bioscopen te zien zoals; Pathé, Cinemeerse en Cineworld. Wij waren bij de voorpremière, dus we waren de eerste die van deze film konden genieten.

Veel liefs, Gaby

Keep calm and watch Bad moms!

 

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *