Be a sexy women met het leuke lingerie setje van de Hunkemöller!

Ik liep vorige week door de stad om lekker te winkelen en liep eens de Hunkemöller in. Het was alweer een tijdje geleden dat ik daar was geweest. Normaal koop ik mijn lingerie bij de H&M. Alleen vond ik dat de lingerie snel minder wordt qua kwaliteit. Dus keek ik rond bij de Hunkemöller of ik iets leuks kon vinden, want er hangt zo veel! Toen ik dit setje zag hoefde ik niet meer verder te kijken. Ik was gelijk verliefd!

Hebben hebben hebben!

Ze hadden gelukkig mijn maat en ik besloot de lingerie toch maar te passen om te kijken hoe het zou staan. Het is toch wat anders dan dat ik normaal in de kast heb liggen. Deze kleurtjes had ik nooit gehad en ook de veters niet, dus voor alle zekerheid. Ik had het aan en ik voelde me gelijk erg zelfverzekerd. Ik was nog verliefder op het setje dan ik al was. Toen kocht ik het. Het werd mooi ingepakt in papier en voor twee euro extra werd het in een leuk doosje gedaan! So why not?

De push up bh

De bh is voorzien van extra push-up. Aan de voorkant van de bh zitten in het midden veters met elkaar verbonden wat mij naar dit setje toetrok. Dit vond ik namelijk erg leuk staan. Ook de groene en zwarte kleuren vond ik mooi bij mijn ogen staan.  De bh zit erg lekker ook met de extra push up. Je kan de bh ook gewoon onder een blouse of zo dragen zodat je de vetertjes een beetje ziet, leuk en sexy. De bh kost €32,99. Ook heb je het bovenstukje zonder de vetertjes als je dit to much vind. Deze kost €29,99. 

Het slipje

Er waren twee soorten broekjes met dezelfde kleuren. Ze hadden een tangaslip en een string. De tangaslip is het broekje wat bij de bh hoort. Aan de achterkant zitten ook de vetertjes die ook op de bh zitten. De slip zit lekker en jeukt niet met het kant. Ik had daar sowieso nooit zo een last van een gevoelige huid. De string hoort eigenlijk bij een ander bhtje, maar kan ook prima bij deze omdat de kleuren precies hetzelfde zijn. Dus je kan kiezen wat je het leukst en lekkerst vind zitten. Of je neemt ze allebei ;). Het broekje kost €14,99 en de string €12,99

In love

Ik ben gek op mijn nieuwe lingerie. Super mooi! Dus ik ben zeker geslaagd bij de Hunkemöller. De prijzen zijn wat hoger, dit was wel even wennen want bij de H&M heb je een compleet setje voor €15,-. Maar qua kwaliteit is dit echt beter en mooier. Het zit mooier bij de vormen van het lichaam.

Wat vind jij van mijn setje?

Be your beautiful self with beautiful lingerie.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *