Afvallen met Herbalife #2 + winactie!

De feestmaand december is weer achter de rug en het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan. Dit is voor velen hét moment om te starten met hun goede voornemens. Uit een enquête van EM Onderzoek blijkt dat men vooral wilt afvallen. Ik daarentegen wilde niet wachten tot 2017 en startte op 1 december met de producten van Herbalife. Nu, ruim een maand later, is het tijd voor een update. Daarnaast mag ik in samenwerking met 24REVOLUTION drie keer een 6-day-try-out onbijtpakket weggeven. Benieuwd naar mijn resultaten en hoe je zo’n pakket + gratis coaching kan winnen? Lees dan vooral verder!

Een kleine opfrisser!

In mijn vorige artikel over Herbalife kon je lezen over mijn wilde plannen om af te vallen. Mijn doel was om mijn ongezonde levensstijl voor eens en voor altijd om te gooien. Daarnaast wilde ik graag binnen 1 maand 5 kilo afvallen, zodat ik weer op mijn oude streefgewicht van 53 kilo zat. Na de fitcheck met mijn Herba-coach bleek dit allemaal niet nodig te zijn, want mijn resultaten waren prima. Ondanks de goede resultaten, ging ik er toch voor. Afvallen met die hap! Met behulp van de producten van Herbalife, coach en mijn persoonlijke voedingsschema ging ik de strijd aan!

Mijn persoonlijke voedingsschema

Eerder vertelde ik al over mijn persoonlijke voedingsschema. Dit schema heeft mijn coach opgesteld om mijn doel te verwezenlijken. Zo adviseerde mijn coach om naast Herbalife Formule 1 shake ook de Aloë Mango Drank (dit is een drank waar je 2 dopjes van in een glas water oplost) als ontbijt te nemen. Dit heb ik een hele maand elke ochtend trouw gedaan. Het ontbijten is inmiddels routine geworden en ik ga de deur niet meer uit zonder mijn shake en glas water.

De tussendoortjes, lunch en diner mocht ik zelf samenstellen, volgens een uitgebreid productenschema. Dit is een lijst waarop staat vermeld welke producten je wél mag eten. Zo at ik vrij veel fruit, groenten, noten, kip en roodvlees. Het lijkt misschien weinig, maar mede door mijn coach én de 24REVOLUTION support Facebook groep heb ik geleerd hoe je met weinig producten lekkere en makkelijke gerechten kan bereiden.

24REVOLUTION support Facebook groep

Naast de begeleiding van mijn coach, kreeg ik ook toegang tot de 24REVOLUTION support Facebook groep. Dit is een besloten Facebook groep voor leden die gebruik maken van de producten van Herbalife. Zo kom je in contact met andere members en kun je verhalen uitwisselen. Zodra je lid bent van de groep vind je ook allerlei gezonde recepten, leuke weetjes en handige sportschema’s op de pagina. Daarnaast kun je ook deelnemen aan gratis evenementen, zoals de Herbalife informatieavond, bootcamps en het altijd gezellige Healthy Happy Hour.

Healthy Happy Hour

Ja zeker, het Healthy Happy Hour klinkt net zo leuk als dat het is. Je kan namelijk alle producten van Herbalife proeven en kennismaken met de huidverzorgingslijn SKIN. Tijdens zo’n bijeenkomst wordt er een thema behandelt. Enkele voorbeelden: vet, eiwitten, koolhydraten en soortgelijke onderwerpen. Het Health Happy Hour wordt elke maand georganiseerd en vind plaats op diverse locaties in Nederland. Het is een gezellig avondje uit, maar vooral erg informatief!

Periodieke wegingen, blunders en resultaten

En dan nu waar het allemaal om draait: de resultaten! Gedurende de periode ben ik in totaal na de eerste weging nog drie keer gewogen. Dit zijn de zogenaamde periodieke wegingen. Deze ”steekproeven” zijn nodig om goed zicht te krijgen op je prestaties. Waar moet je meer aan werken en wat gaat juist goed? Dat wordt dan allemaal duidelijk. Mijn tweede weging was op 7 december. Ik vond het erg spannend, want hoe zullen de resultaten zijn na 7 dagen? Nou, verbluffend goed! Mijn gewicht, BMI en vetpercentage waren allemaal naar beneden gegaan. Dit komt puur door het eten, want ik sport er bewust niet bij om te kijken wat de producten met me doen.

Op 20 december had ik mijn derde weging. Dit keer had ik er geen goed gevoel bij, want ik was een paar keer uiteten geweest. Uiteraard heb ik wel een beetje gelet op wat ik koos, maar in restaurants bereiden ze het eten natuurlijk niet altijd zoals Herbalife aanbeveelt. Bovendien kan ik een chocolade ijsje heel moeilijk laten staan… Toch werd ik weer blij verrast, want alweer zijn de resultaten super! Zo is mijn gewicht en BMI naar beneden gegaan en mijn vochtpercentage juist omhoog. Yay!

Gisteren had ik mijn vierde weging. Het is bijna niet meer leuk om te vertellen, maar mijn resultaten zijn weer subliem! Ik ben na de derde weging nog 1,8 kilo afgevallen. Ontzettend veel, en dat tijdens de feestdagen waarin ik niet al te gezond had gegeten, oops! Op 0,6 kilo na is het me weliswaar niet gelukt om de 53 kilo te behalen binnen een maand, maar toch ben ik erg blij met de goede resultaten. Dit geeft me zo een blij gevoel en weer een boost waardoor ik alleen maar door wil gaan tot ik mijn ideale streefgewicht heb gehaald. Na deze maand zal ik doorgaan met de producten van Herbalife, zodat ik mijn ideale gewicht ga bereiken en daarna behoudt.

Giveaway time!

Na al dit goede nieuws, heb ik nog meer leuk nieuws! Zoals ik al vertelde mag ik maar liefst drie 6-day-try-out onbijtpakketten + gratis coaching weggeven. Maar wat houdt dit precies in? Ik zal het je vertellen! Het 6-day-try-out onbijtpakket is geschikt voor iedereen die geen tijd of geen zin heeft om te ontbijten. Wanneer je wel ontbijt, gebruik je meestal producten zoals: brood of een cracker met beleg, fruit of zuivel met wat cruesly. Maar denk je dat dit een compleet ontbijt is? Uh uh! Je krijgt te veel suiker en te weinig vitamines binnen.

Het 6-day-try-out onbijtpakket daartegen zorgt er wel voor dat je alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft. Zo zitten er vele vitamines, vezels, meervoudige koolhydraten en eiwitten in afkomstig van een plant. De shakes uit het pakket hebben een romige vanillesmaak, dus het is ook nog eens heel lekker! Ik gebruik deze shakes zelf ook en zoals je kunt zien, liegen de resultaten er niet om. Het 6-day-try-out onbijtpakket was voor mij de goede eerste stap om te kijken of dit in mijn leven zou passen en om mijn doel te bereiken.

Hoe het traject van de 6-day-try-out onbijtpakketten werkt? Heel simpel. Nadat je het 6-day-try-out ontbijtpakket persoonlijk van je coach ontvangt – dit gaat op afspraak -, krijg je tevens een gratis uitgebreide fit-check. Tijdens de fit-check bespreek je jouw eet- en leefgewoontes en ontvang je alle informatie over het try-out-ontbijtpakket. Nadat je duidelijke afspraken hebt gemaakt met je coach, maak je 6 dagen lang gebruik van de Herbalife shake. Gedurende de dagen ga je samen met je coach het traject in. Hij/zij zal je per app dagelijks begeleiden. Zo krijg je tips voor de rest van de dag en mag je natuurlijk vragen stellen. Na de 6 dagen komt jouw coach weer terug om de resultaten te bekijken. Daarna mag jezelf kiezen of je doorgaat met de producten en coaching van Herbalife.

Wat moet je doen om kans te maken op een pakket?
 • Reageer hieronder in de comments en vertel waarom jij graag een 6-day-try-out onbijtpakket + gratis coaching wilt winnen. That’s it!

Wil je extra kans maken op één van de pakketten? Like dan de Goya Lifestyle én 24REVOLUTION Facebook pagina. Dit is uiteraard geen vereiste.

Meedoen kan tot en met woensdag 11 januari 2017. De winnaars worden op donderdag 12 januari 2017 bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Succes!

– WINACTIE GESLOTEN!

So tell me: waarom wil jij een 6-day-try-out onbijtpakket winnen?

It always seems impossible until it’s done.

You may also like

5 reacties

 1. Nu ik heel veel werk en om 5 uur begin, heb ik geen zin om te ontbijten. Mede doordat ik dan nog helemaal geen trek heb. Maarja het ontbijt is wel het belangrijkst, dus kan het goed gebruiken!! 😀

 2. Goed bezig! Ik ben zelf ook bezig om af te vallen en kan dan ook alle hulp gebruiken. Zeker na de kerstdagen is dit weer uitdaging om terug op gewicht te komen. Ik doe graag mee!

 3. Na een week is het zo ver; de winnaars van de Herbalife winactie, waarbij 3 x een 6-day-try-out onbijtpakket + coaching werden weggegeven, zijn bekend! De volgende drie gelukkigen zijn uit de ‘random name generator’ gerold:

  – Henrike Freeke
  – Marsha von Winckelmann
  – Jill Hoek

  Gefeliciteerd! Jullie winnen alle drie een 6-day-try-out onbijtpakket + coaching! Nemen jullie even contact met ons op via info@goyalifestyle.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *