Uiteten gaan is altijd lekker vooral als je geen zin hebt om te koken. Maar dan moet je wel weten waar je lekker kan eten! Ik lust eigenlijk alles wel, dus dat is makkelijk, maar waar ik echt graag heen ga vertel ik in dit artikel.

Japans eten: Sumo

Eigenlijk houd ik niet echt van rauwe vis die ze daar maken, maar ze hebben daar ook lekkere vlees en kip gerechtjes. Qua sushi lust ik alleen die met komkommer erin dus ik ben daar niet echt een sushi eter.

Bij Sumo kan je in zes rondes bestellen. Je kan zes hapjes uitzoeken per ronde! Dit vult echt onwijs, dus ik begin nooit met zes dingen maar met vier, dus als je met zijn tweeën bent heb je ieder twee hapjes. Je kan op de kaart kijken welke hapjes er zijn en wat je erbij krijgt. Dan vul je in het ronde kaartje in wat je wilt hebben en hoeveel je daarvan wilt. Een aanrader zijn de kipstukjes met knoflook saus en de asperges gerolt in rundervlees. Die bestel ik altijd wel.

Sumo kan je eigenlijk overal vinden. Bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Breda, Haarlem. Neem een kijkje op Google waar bij jou in de buurt een Sumo restaurant zit. Er zijn meerdere panden per stad dus let op waar je reserveert! Want het is daar altijd druk.

Dagelijks // Lunch 12:00 tot 17:00 € 19,50 p.p.

Dagelijks // Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 11,50

Maandag-Woensdag // Diner 17:00 tot 22:00 € 26,50 p.p.
Donderdag-Zondag // Diner 17:00 tot 22:30  € 28,50 p.p.
Feestdagen // Diner 17:00 tot 22:30 € 28,50 p.p.
(Met de kerst hanteren wij anderen prijzen)
Dagelijks // Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,50

Italiaans: Woodstone

Bron.

Hier ga ik de laatste tijd veel naartoe. Ze hebben hier heerlijke pizza’s voor een leuke prijs. Dat geldt ook voor de pasta’s en salades. Voor iedereen wat wils als je van Italiaans eten houd. Ook hebben ze vegataries eten. Lekkere salades met stukjes mozzarella of geitenkaas of pizza’s met kazen.

Ook Woodstone vult onwijs. Kelly en ik probeerde er een keer een voorafje bij te nemen, een broodplankje wat ook erg lekker is. Verschillende stukjes brood met een lekkere kruiden/knoflookboter of wat grof zout met donkere azijn. Ik vind dat persoonlijk niet zo lekker ik ga voor de knoflook! Meestal kies ik een pizza die vind ik daar het lekkerst. Ik kies voor de Americano een hele pittige pizza maar onwijs lekker met salami, pepertjes, diverse groenten en chilisaus. Ik krijg er nu al trek in!

Woodstone is te vinden in Haarlem, Almere of Hoofddorp.

Van alles wat: Eetze

Bron.

In dit restaurant kan je echt van alles eten. Een lopend buffet met soepen, koude gerechten, warme gerechten, gezond, ongezond, van alles!

Ook kan je daar heerlijk wokken met verschillende sauzen. Wat ook leuk is is dat het een chique restaurant is en qua prijs echt wel mee valt. Het is All You Can Eat dus je kan zoveel nemen als je wil. Na het avond eten hebben ze ook lekkere nagerechten zoals ijs, fruit, enz. Drinken kan je ook zelf  pakken voor de kinderen en voor jezelf natuurlijk. Bij de balie kan je alcoholmuntjes halen. Je kan daar twee uur eten, of drie uur mocht je langer willen eten dan kan je wat bijbetalen.

Het kost: van 12 tot 64 jaar €26,95 met alcoholische dranken inbegrepen.

Voor kinderen onder de 1.20 kost het €11.95 en kinderen boven de 1.20 onder de twaalf jaar betalen €15,95.

Wat zijn jou favoriete restaurantjes?

Lets enjoy our lifes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *