2 toffe notitieboekjes van de leuke webshop My Lovely Notebook!

Als je van lezen houd, is het meestal ook leuk om te schrijven. Dit kan van alles zijn, een roman, een dagboek, een blog, noem maar op! Ik was als klein meisje al verslaafd aan leuke notitieboekjes kopen en om erin te schrijven. Soms hield ik een dagboekje bij, alleen vergat ik vaak te schrijven dus deed ik dit niet elke avond. Soms houd ik nog steeds een dagboek bij zodat ik dingen van me af kan schrijven. Ik was op zoek naar een net notitieboekje. Ik begon op internet te zoeken om te kijken wat ik leuk vond, en ik vond een hele leuke webshop waar ze van alles verkopen qua schrijfwerk!

De webshop

De webshop is erg overzichtelijk. Je kan kiezen uit notitieboeken, dagboeken, leren notitieboeken, agenda’s enz. Echt van alles hebben ze. Als je klikt op een leuk boek zie je hoeveel pagina’s het boek heeft, of het blanco pagina’s heeft of met lijntjes. De prijzen zijn wel wat hoger maar dat komt omdat de notitieboekjes van hoge kwaliteit zijn. De bladzijdes van sommige boeken zijn van handgeschept papier.

De bezorging

Ik had dus deze twee boekjes besteld. Het kwam super snel binnen, al met twee werkdagen terwijl ik het in de avond had besteld. De boekjes waren netjes in een doos verpakt en zaten daarin met leuk roze papier ingepakt met een strikje erop en het logo van de webshop. Dit is leuk om te zien en het dient ook als bescherming voor de boekjes. Super!

Notitieboek Buffelleer

Ik kijk naar de tv serie Vampire Diaries en daar schrijven ze ook allemaal in dagboeken. Ik zag dit boekje voorbij komen en ik vond hem gelijk leuk. Het is van buffelleer in een beige kleur en ook deze bladzijdes zijn gemaakt van handgeschept papier. Het boekje kan je verbinden met een koortje wat eraan vast zit. Het is verkrijgbaar in 3 maten. Ik heb de large genomen in A5 voormaat. Dit vond ik groot genoeg. De kleur was alleen wel wat anders dan die op het plaatje van de webshop. De eerste twee plaatjes was het veel lichter dan in werkelijkheid. Op het laatste plaatje komt het boekje wat meer overeen. Maar dit geeft niet het notitieboek vind ik alsnog heel mooi en leuk om in te schrijven. De inkt van de pen lijkt er helemaal in te trekken waardoor je echt een ouderwets effect krijgt. De pagina’s zijn blanco. Dit boekje is verkrijgbaar voor: €39,95 dit is voor mijn versie. De kleinere is uitverkocht maar deze kan je kopen voor €24,95 en de grotere voor €49,95 in B5 versie.

Notitieboek Silver Filigree Maya Blue

Deze vond ik gelijk super leuk. Deze variant heb je in het roze en in het lichtblauw. Je hebt ook een iets andere variant in het bruin en paars. Ook dit boekje is verkrijgbaar in twee maten. Helaas was de grotere uitverkocht dus nam ik de kleinere. De grotere kan je nu wel weer bestellen! Ook in het roze. De roze ga ik nog bestellen. Uiteindelijk is de kleine een prima voormaat geweest voor de blauwe die ik had gekocht. De pagina’s zijn gelinieerd wat makkelijk is. Verder is de kaft hardcover en is voorzien van een leuk slotje aan de zijkant. Aan de achterkant van het boekje aan de binnenkant zit nog een handig envelopje waar je eventueel wat in kan doen. Dit boekje kost €24,95 en de grote kost €30,95.

In love with my new items

Ja, ik vind dat My Lovely Notebook super leuke notitieboekjes heeft en als ik er weer één nodig hebt of iemand wil een leuke zal ik ze zeker aanraden. Dus wil je er eentje bestellen klik dan op de bovenstaande links om een kijkje te nemen.

Houd jij ook zo van schrijven en wil je een leuk boekje?

Write your mind into the paper.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *